Braşov, 2-3 noiembrie 2012, Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual (CNIV) | SIVECO Romania

Braşov, 2-3 noiembrie 2012, Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual (CNIV)

Vineri, Noiembrie 2, 2012

Desfăşurată recent la Braşov, Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual (CNIV) este cel mai important eveniment destinat instruirii digitale, organizat în mediul academic, captand de 10 ani atenţia specialiştilor din educaţie.

Un alt eveniment ştiinţific care se bucura de sustinerea constanta a SIVECO Romania este Conferinţa Internaţională de Învăţământ Virtual. Aceasta reuneşte, in mod traditional, profesori din învăţământul superior şi preuniversitar, elevi şi studenţi, specialişti în educatie şi IT.

"Cele două conferinţe sustinute de compania noastră s-au transformat într-un forum de dezbatere ştiinţifică, într-o platfomă de definire a unei politici comune de implementare a atributelor eLearning în procesul educaţional. Ne propunem să oferim comunităţilor universitare şi preuniversitare un cadru propice de manifestare a iniţiativelor profesionale şi de management”, a declarat Radu Jugureanu, eContent Manager în cadrul SIVECO Romania.

În cadrul celor două evenimente au fost organizate şi alte iniţiative, precum workshop-ul "Haptic feedback System in education", expozitia şi concursul "Software educaţional", în cadrul cărora au fost prezentate şi au concurat lucrări şi proiecte de software educaţional.

În urma analizelor efectuate de peste 150 de evaluatori CNIV, SIVECO Romania va acorda premii pentru cele mai apreciate prezentari publicate în volumul CNIV, dar şi pentru cele mai inovatoare produse software în educaţie şi cercetare, premiul cel mare constând în participarea autoarei sau a autorului celei mai importante lucrări la BETT Londra 2013, expoziţia majoră a anului în domeniul eLearning.

SIVECO Romania susţine Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual (CNIV, http://www.cniv.ro) şi Conferinţa Internaţională de Învăţământ Virtual (ICVL, http://www.icvl.eu) încă din anul 2003.