Bucureşti, 14 decembrie 2012, SIVECO a obţinut Marele Trofeu la Gala ANEIR | SIVECO Romania

Bucureşti, 14 decembrie 2012, SIVECO a obţinut Marele Trofeu la Gala ANEIR

Vineri, Decembrie 14, 2012

SIVECO Romania a primit Marele trofeu şi Diploma de merit pentru exportul de soluţii informatice de eLearning, eHealth, eCustoms în 26 de ţări.

"Din 2008, am început dezvoltarea de proiecte mari pe pieţele internaţionale iar azi 30% din cifra de afaceri vine din exportul pe care îl facem în 26 de ţări, replicând expertiza obţinută în proiecte naţionale de anvergură. Avem proiecte de succes în ţările din Golful Persic, unde ne-am deschis şi o filială, în Dubai, şi unde exportăm soluţii de eLearning. De asemenea, am demarat proiecte ambiţioase în Asia Centrala şi Regiunea Caspică, în ţări din Comunitatea Statelor Independente (CIS), în ţări din nordul Africii, precum şi pentru organizaţii din structura Comisiei Europene. Peste tot oferim tehnologii inovative, produse de calitate, exportăm inteligenţă românească. Sperăm ca în următorii doi ani să ajungem cu soluţiile noastre în 50 de ţări", a declarat Florian Ciolacu, Vicepreşedinte Vânzări Internaţionale, SIVECO Romania.

Distincţiile pentru cele mai active companii în domeniul exporturilor au fost acordate de Nicolae Văcăroiu - Preşedintele Curţii de Conturi, Florin Georgescu – Viceprim ministru, Ministrul finanţelor publice, Mugur Isărescu – Guvernatorul Băncii Naţionale a Românei, Adrian Vasilescu – consilier al Guvernatorului BNR, şi Mihai Ionescu – Secretarul General al ANEIR, Co-Preşedintele Consiliului de Export al României.

În cadrul festivităţii au fost premiate companiile care au avut rezultate pozitive în exporturi de produse petroliere, medicamente, articole din sticlă, placaje şi materiale decorative din ciment şi ipsos, echipamente electrice, componente auto, cereale, tutun, produse neferoase, precum şi băncile care au susţinut eforturile exportatorilor.