Bucureşti, 26 Ianuarie 2009, Lansare portal educaţional de tip „Learning Gateway” - „portal.moisil.ro” | SIVECO Romania

Bucureşti, 26 Ianuarie 2009, Lansare portal educaţional de tip „Learning Gateway” - „portal.moisil.ro”

Joi, Ianuarie 29, 2009

Recent, la Liceul bucureştean „Grigore Moisil”, a avut loc lansarea oficială a primului portal educaţional din România de tip „Learning Gateway” - „portal.moisil.ro”- o resursă didactică la îndemâna profesorilor, elevilor şi părinţilor.  

Proiectul “portal.moisil.ro” s-a materializat din dorinţa de a îi implica pe tineri în procesul educaţional stârnindu-le curiozitatea şi entuziasmul de a descoperi lucruri noi şi interesante cu ajutorul tehnologiilor moderne. Portalul îi motivează pe elevi să acceseze resursele de învăţare atât din şcoală, cât şi din afara acesteia. Părinţii au şi ei acces la informaţie, putând astfel să le fie alături copiilor în procesul de învăţare.  

Peste 95% din totalul de 770 de elevi ai liceului, majoritatea părinţilor acestora, majoritatea profesorilor liceului, reprezentanţi ai comunităţii locale, ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ai Inspectoratului Şcolar al Sectorului precum şi un inspector general din Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării s-au implicat în proiect încă de la debutul acestuia.