Bulgaria, 15 noiembrie 2012, SIVECO, partener oficial al conferinţei eLearning din Bulgaria | SIVECO Romania

Bulgaria, 15 noiembrie 2012, SIVECO, partener oficial al conferinţei eLearning din Bulgaria

Joi, Noiembrie 15, 2012

SIVECO Romania a susţinut, în calitate de partener oficial, cea de-a 8-a ediţie a Conferinţei Naţionale de e-Educaţie din Bulgaria, organizată de International Data Group sub patronajul Ministerului Educaţiei din Bulgaria.

Reunind peste 200 de profesori din toate nivelurile de învăţământ, dar şi factori de decizie din importante instituţii ale sistemului educaţional local, conferinţa a reprezentat un cadru de discuţii şi dezbateri pe tema necesităţii utilizării tehnologiei informaţiei în învăţământul din Bulgaria.

În acest context, SIVECO Romania a prezentat modalitatea în care un proiect major de eLearning implementat la nivel naţional poate susţine realizarea obiectivelor de modernizare a sistemului educaţional din Bulgaria. Prezentarea s-a bazat pe experienţa vastă a companiei în dezvoltarea de astfel de proiecte complexe pentru România, dar şi pentru ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi regiunea CIS.

"Invitarea noastră la această conferinţă confirmă notorietatea soluţiilor dezvoltate de SIVECO în domeniul educaţional şi faptul că suntem recunoscuţi drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii eLearning, la nivel global. Evenimentul ne-a dat ocazia să aflăm direct de la potenţiali beneficiari ai soluţiilor noastre de eLearning care sunt particularităţile şi problemele cu care se confruntă procesele de învăţare la toate nivelurile de învăţământ.", a declarat Marian Murguleţ, Director Regional pentru Bulgaria.