IM World 2016: polul tehnologiilor cloud | SIVECO Romania

IM World 2016: polul tehnologiilor cloud

Joi, Octombrie 6, 2016

SIVECO a participat și anul acesta la IM World, cel mai mare eveniment de tehnologie din România, în perioada 5-6 octombrie, la Romexpo, pe scena Enterprise Solutions, cu serviciul de instruire a angajaţilor Cloud Learning.

Cu această ocazie, Viorel Jigman, Director în departamentul de eLearning SIVECO a prezentat provocările cu care se confruntă companiile pe zona de inducție, instruire și motivare a angajaților și avantajele instruirii de tipul „blended learning”. El a dat exemple concrete care arată modul în care instruirea mixtă, cuprinzând cursuri on-line urmate de cursuri în sală, facilitează transferul rapid de cunoștințe și perfecționarea angajaților într-un timp scurt, conducând la o reducere semnificativă a costurilor față de instruirea tradițională.

În abonamentele la serviciul Cloud Learning sunt incluse o serie de cursuri de interes cum ar fi: Prevenirea și Stingerea Incendiilor, Sănătate și securitate în muncă, Managementul Timpului, Noțiuni introductive de marketing, Lucrul eficient în echipă, Negociere, Securitate IT, HR – Recrutare și selecție.

Cu Cloud Learning, cursantul poate învăța online în ritmul propriu, poate să-și evalueze nivelul de cunoștințe acumulat cu ajutorul testelor, iar în sală, împreună cu trainerul, poate aprofunda elementele complexe cu ajutorul studiilor de caz și a scenariilor de tip role-play.

Prezentarea a fost interactivă, cei prezenți în sală având posibilitatea să afle detalii despre aspectele care îi interesau cel mai mult. De altfel, cele mai interesante întrebări au fost chiar premiate.