Bucureşti, 9 - 10 octombrie 2013, Internet Mobile World 2013 | SIVECO Romania

Bucureşti, 9 - 10 octombrie 2013, Internet & Mobile World 2013

Vineri, Octombrie 11, 2013

Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment "business to business" dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software din România, a prilejuit în perioada 9 - 10 octombrie, la Romexpo, prezentarea de aplicații și soluții de business, destinate marilor companii, proprietarilor de magazine online, dar și micilor întreprinzători.

Conferințele, prezentările live, dar și atitudinea deschisă față de publicul mai mult sau mai puțin cunoscător, au avut menirea să impulsioneze companiile mici și mari să își îmbunătățească prezența online.

În prima zi a evenimentului, Radu Jugureanu, directorul departamentului de eContent din SIVECO, a susținut conferința despre "eLearning The Need of Change". Vizitatorii (care au trebuit să se înscrie online) la Business Software Stage au urmărit live expunerea despre secretul evoluției noastre ca specie rațională: nevoia de schimbare.

Prezența SIVECO la acest eveniment de amploare a suscitat interes printre vizitatori, la standul companiei fiind prezentate cele mai cunoscute soluții business-to-business: SIVECO Applications, SIVADOC și AeL eContent.