Londra, 30 ianuarie - 2 februarie 2013, BETT Show | SIVECO Romania

Londra, 30 ianuarie - 2 februarie 2013, BETT Show

Miercuri, Ianuarie 30, 2013

SIVECO Romania a participat în perioada 30 ianuarie – 2 februarie la BETT Londra 2013, unul dintre cele mai importante târguri educaţionale din lume, care a atras şi anul acesta peste 35.000 de vizitatori din întreaga lume, interesaţi de cele mai inovatoare tehnologii pentru educaţie.

Echipa prezentă la standul SIVECO a intrat în dialog cu numeroşi participanţi la eveniment, din toate colţurile lumii, interesaţi de soluţiile digitale educaţionale dezvoltate de companie: miniştri de educaţie şi reprezentanţi guvernamentali, profesori, factori de decizie din instituţii de învăţământ, cercetători şi specialişti în domeniul educaţiei. Aceştia au avut posibilitatea de a experimenta ei înşişi lecţii pentru tablete şi aplicaţii interactive care folosesc tehnologia Augmented Reality, precum şi modul de lucru cu aplicaţii educaţionale interactive dezvoltate pentru dispozitive multi-touch.

La această ediţie a târgului, SIVECO Romania a participat în parteneriat cu Centrul Naţional de Informatizare (CNI) din Kazakhstan, alături de care a dezvoltat şi implementat conţinut educaţional digital în peste 530 de şcoli, gimnazii şi licee, având Ministerul Educaţiei din Kazakhstan drept client.