Newsletter | SIVECO Romania

Newsletter

SIVECO România este liderul consorțiului IT care a implementat proiectul pilot „Educația Fiscală Digitală pentru Tinerii Europeni”
10 ani de soft performant în slujba fermierilor români
Peste 17 miliarde de euro au fost plătiți către mai mult de 2 milioane de fermieri în cei 10 ani scurși de la integrarea României în UE.
SIVECO 2.0, o organizație pe model european
În ultimii 2 ani, am demarat construcţia SIVECO 2.0, o organizație pe model european, cu centre de competență unice, cu specialişti competitivi la nivel internaţional, care acţionează, în fiecare zi, pentru a construi, pentru a îndrepta şi pentru a reconstrui.
Raportul de Sustenabilitate SIVECO câștigă faza națională a competiției Deloitte Green Frog Award 2016
Respectând o tradiție începută acum opt ani, SIVECO a publicat şi anul acesta Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2015 care a câștigat recent premiul Deloitte Green Frog Award 2016, faza națională.
Topul furnizorilor IT de pe piața românească
Cel mai recent studiu publicat de International Data Corporation (IDC) reconfirmă poziția SIVECO în topul celor mai importanți furnizori de servicii IT din piața românească, cu o cotă de piaţă de 5.4%.
Cum se pot crea jocuri educaționale în mai puțin de 5 minute
În cadrul târgului GESS Dubai desfășurat în perioada 1-3 martie, SIVECO a lansat Wand, o aplicație menită să ajute profesorii în realizarea propriilor lecții digitale, adaptate la nevoile de învățare ale fiecărui elev.
În 2014, piața de servicii IT din România a atins 518,77 milioane de dolari
Conform celui mai recent studiu publicat de International Data Corporation (IDC), pentru 2014, compania noastră este în topul companiilor care furnizează servicii IT (IT Services Market), cu o cotă de piață de 6%.
Aveți o fermă și vreți să-i creșteți nivelul de profitabilitate?
Noi vă punem la dispoziție sistemul de Management al Fermelor Agricole! Soluția informatică realizată de SIVECO România asigură colectarea, relaționarea, raportarea și realizarea de prognoze a datelor referitoare la administrarea fermelor și terenurilor agricole.
SIVECO continuă colaborarea cu vama din Macedonia
Vama din Macedonia a decis să folosească noi soluții software furnizate de specialiștii noștri pentru aplicarea uniformă a politicilor comunitare.
550 de specialiști IT din toată Europa vor lucra pentru Comisia Europeană
Recent, Comisia Europeană a selectat consorțiul de firme care va furniza servicii IT pe o perioadă de 4 ani.

Pagini