Buletin Informativ SIVECO Romania, Aprilie 2015 | SIVECO Romania

Buletin Informativ SIVECO Romania, Aprilie 2015

 

SIVECO Romania vă aduce noutăţile din IT

 
Gabriel Lospa,
Director Departament eAgriculture

Aveți o fermă și vreți să-i creșteți nivelul de profitabilitate?

Noi vă punem la dispoziție sistemul de Management al Fermelor Agricole!

Soluția informatică realizată de SIVECO România asigură colectarea, relaționarea, raportarea și realizarea de prognoze a datelor referitoare la administrarea fermelor și terenurilor agricole.

"Este important pentru orice patron de societate agricolă care gestionează suprafețe mari de teren să-și urmărească inteligent afacerile, să aibă acces la informații utile care să-l ajute să ia cele mai bune decizii. Toate avantajele soluției noastre vor avea ca efect reducerea costurilor aferente gestiunii afacerii", a declarat Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture în cadrul SIVECO România.

 Citeşte tot articolul

     
 

Business Intelligence = Decizii manageriale de succes

Lăcrămioara Bârseti,
Director Departament
SIVECO Applications

Soluția SIVECO Business Intelligence - Sistem Informatic de Management (SIM) oferă IMM-urilor un sprijin esențial în gestionarea afacerilor, atât în activităţile de planificare, cât și de urmărire, control şi prognoză.

"În timp, companiile mici și mijlocii acumulează date care devin greu de transformat într-o informaţie utilă. SIVECO Business intelligence acţionează ca un integrator pentru toate datele existente. Un manager trebuie să poată evalua nu doar performanţele globale ale companiei, ci şi pe acelea defalcate pe regiuni, intervale de timp, clienţi, servicii, produse, în una sau mai multe valute. De aceea, analizele mediului economic sunt multidimensionale", declară Lăcrămioara Bârseti, Director Departament SIVECO Applications.

 Citeşte tot articolul

Servicii mai bune pentru pasagerii companiilor aeriene

Anișoara Georgescu, PMP
Senior Project Manager

Toți managerii companiilor aeriene urmăresc să crească rentabilitatea zborurilor.

Cu ajutorul sistemului informatic integrat SIVECO Applications 2020, resursele de timp pot fi optimizate și funcționarea tuturor departamentelor din interiorul organizației poate fi monitorizată, managerii având acces permanent la date actuale şi corecte. Astfel, se asigură nu doar creșterea profitabilității organizației, ci și furnizarea unor servicii mai bune pentru pasageri.

"Colaborarea cu clienții noștri constă, în primul rând, în definirea cerinţelor de business, apoi urmează analiza globală şi de detaliu a business-ului clientului, realizarea scenariilor de lucru, customizarea şi dezvoltarea modulelor, testarea aplicaţiilor, instruirea utilizatorilor finali și utilizarea în producţie a modulelor contractate", declară Anișoara Georgescu, PMP, Senior Project Manager în cadrul SIVECO România.

 Citeşte tot articolul

SOLUȚII DE BUSINESS

  Doriți să va optimizați costurile organizației? Aflați cum!
 
 
 
 

Vreți să aveți angajați mai pregătiți?

Viorel Jigman,
AeL Product Manager

În mod cert angajații bine instruiți determină succesul unei companii.

Platforma de instuire online AeL, dezvoltată de SIVECO, asigură perfecționarea angajaților într-un timp scurt, la costuri mai mici decât instruirea în condiții tradiționale. Orice angajat, indiferent de nivelul său ierarhic, locație geografică sau program de lucru, poate accesa cursurile la care s-a înscris.

"Platforma AeL oferă suport pentru crearea, planificare și gestionarea cursurilor. În plus, AeL include un editor de cursuri, un editor de teste și unul pentru crearea sondajelor, ce permit crearea de cursuri specifice fiecărei companii. Astfel, puteți crea chiar dvs. cursurile de care aveți nevoie, plecând de la procedurile și procesele organizației, sau puteți cere sprijinul specialiștilor noștri", spune Viorel Jigman, AeL Product Manager în cadrul SIVECO România.

 Citeşte tot articolul

EDUCAȚIE CONTINUĂ

 Platforma AeL in SaaS, acum la îndemâna managerilor
 
 
 
 

Consumer Classroom invită elevii la concurs!

Competiția inter-școlară Consumer Classroom, aflată deja la a treia ediție, este acum deschisă tuturor școlilor gimnaziale din întreaga Uniune Europeană care vor să își demonstreze creativitatea, inteligența și spiritul inovativ!

Portalul Consumer Classroom este dezvoltat de un consorțiu din care face parte SIVECO, în cadrul unui contract cadru încheiat cu Direcția Generală Sănătate și Consumatori și Agenția Executivă pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente.

În cadrul competiției, elevii între 12 şi 18 ani sunt încurajați să creeze proiecte comune, pe tema "tinerii folosesc conținut digital", care au ca scop final realizarea de conținut educațional multimedia, precum lecții interactive, pagini web sau resurse video.

"Portalul Consumer Classroom a fost dezvoltat în acord cu una dintre prioritățile principale ale Agendei Digitale pentru Europa, și anume crearea unei piețe unice de conținut digital. Proiectul are ca scop susținerea profesorilor și elevilor de gimnaziu, prin promovarea educației on-line a consumatorilor, îmbunătățirea gradului de conștientizare a adolescenților și oferirea unei platforme colaborative, dedicată consumatorilor din cadrul UE. Compania SIVECO România contribuie în mod esențial la succesul acestui proiect, prin furnizarea celor mai moderne tehnologii și tendinte în educație, cu beneficii asupra întregii societăți europene", declară Pauline Doria, Manager de Proiect în cadrul Expertise France - liderul consorțiului care a implementat proiectul.

 Citeşte tot articolul

Consumul de gaze, apă, energie va fi monitorizat în timp real

Monica Florea,
Director Departament
Proiecte Europene

SIVECO Romania este partener în cadrul proiectului de cercetare "Flexmeter- Flexible smart metering for multiple energy vectors with active prosumers", proiect finanțat prin Programul Cadru de Cercetare și Inovare - Orizont 2020.

Obiectivul este dezvoltarea unei soluții care să integreze, să prelucreze și să afișeze datele colectate de către un sistem de contoare inteligente amplasate la nivel de consumatori, dar și la stațiile de distribuție ale utilităților către consumatori, în scopul înregistrării consumului de apă, gaze si energie electrică.

"Grupurile de consumatori și producători locali ("prosumers") au un rol din ce în ce mai important pe piata energetică. Pentru a putea răspunde nevoilor lor, fie că este vorba de energie electrică, gaze naturale sau energie termică, rețelele de distribuție actuale vor trebui să se transforme în sisteme bidirecționale care să furnizeze servicii atât pentru consumatori, cât și pentru distribuitorii de utilități", a declarat Monica Florea, Director Departament Proiecte Europene în SIVECO România.

 Citeşte tot articolul

CERCETARE EUROPEANĂ

 Un proiect care ajută cercetarea medicală - Linked2Safety
 
 
 
 

GESS Dubai: Soluții educaționale românești, apreciate de mii de utilizatori

Radu Jugureanu,
Director Departament AeL eContent

Recent, mii de profesori și elevi emiratezi au putut testa, în cadrul GESS Dubai (Global Educational Supplies and Solutions), cele mai inovative soluții educaționale dezvoltate de SIVECO.

"Oficialii ministeriali, precum și profesorii și elevii din Golf au fost încântați de noutățile prezentate la standul nostru de la GESS. Un produs foarte apreciat a fost sistemul de editare și creare de conținut educațional, care permite profesorilor realizarea de resurse educaționale spectaculoase și integrarea lor în planul de lecție, cu minim de efort. Această unealtă se adresează dascălilor care nu au experiență în domeniul IT, elementele sale cheie fiind simplitatea și flexibilitatea", spune Radu Jugureanu, Director Departament AeL eContent în cadrul SIVECO România.

Vizitatorii au fost impresionați și de spectaculoasele aplicații Augmented Reality, care completează manualele tradiționale cu reprezentări digitale tridimensionale ale moleculelor elementelor chimice, corpurilor cerești sau plăcilor tectonice. Aceste reprezentări facilitează întelegerea unor noțiuni abstracte și dezvoltă considerabil inteligența spațială, fiind un prim pas spre învățarea imersivă.

 Citeşte tot articolul

EVENIMENTE

 IMM-uri mai profitabile? Da, se poate!
 
 
 
 

Luna aceasta avem un nou concurs!

În luna aprilie, pentru cei mai fideli cititori ai buletinului nostru informativ am pregătit un nou concurs cu premii.

Dați Like paginii noastre de Facebook şi răspundeți printr-un mesaj pe adresa de e-mail enciclopedica@siveco.ro, la întrebarea:

Care sunt beneficiile pe care le oferă soluția de Management al Fermelor Agricole.

Primele 5 răspunsuri corecte vor fi premiate cu un cadou special: atlasul "Călătorii pentru o viață - 500 de locuri unice". Vă asigurăm că o să vă placă!

Pentru a intra în posesia premiului, vă rugăm ca împreună cu răspunsul dvs. la întrebarea concursului să ne trimiteţi şi coordonatele dvs. pentru expedierea premiului - companie, nume, adresă poştală şi telefon.

Concursul este deschis până la data de 06.04.2015.