Buletin Informativ SIVECO Romania, August 2012 | SIVECO Romania

Buletin Informativ SIVECO Romania, August 2012

 

SIVECO Romania vă aduce noutăţile din IT

 
Irina Socol,
Preşedinte şi Director General

Am deschis un nou birou regional în Kazakhstan

După Bruxelles şi Dubai, am inaugurat un al treilea birou regional, în Kazakhstan, la Almaty. Suntem prezenţi în ţările din Comunitatea Statelor Independente cu proiecte educaţionale, dar intenţionăm să demarăm în această zonă şi proiecte pentru domeniile eHealth, eCustoms, Customized Application Development, Enterprise Resource Planning.

Reprezentanţa noastră din Kazakhstan va coordona activitatea SIVECO pentru toate ţările din spaţiul Comunităţii Statelor Independente, atât pe partea de implementare a  proiectelor cât şi pe cea de extindere a afacerilor. Echipa locală răspunde cu oferte adaptate exact cerinţelor acestei pieţe, având la dispoziţie bogatul portofoliu de produse şi servicii SIVECO. Prin proiecte pe care le-am demarat şi le derulăm în prezent în această parte a lumii, am convins că înţelegem profilul clienţilor din aceste ţări, atât din domeniul public, cât şi privat. Un lucru foarte important pentru ei este că le-am dovedit că avem  expertiza, determinarea şi capacitatea să construim proiecte complexe, de anvergură naţională”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

  Citeşte tot articolul
   
 

Dezvoltarea sustenabilă = responsabilitate socială

Cum arătăm că ne pasă  de comunitate şi că suntem o companie responsabilă? Pentru al patrulea an consecutiv am publicat în Raportul de dezvoltare sustenabilă modul în care ne auto-evaluăm activităţile economice, sociale şi de mediu anuale.

În 2011 am organizat cursuri de pregătire a viitorilor specialişti în IT în cadrul stagiilor de vară ale Academiei SIVECO, am participat la campania de direcţionare a 2% din impozitul pe venit, am făcut donaţii pentru centrele de copii abandonaţi şi cele pentru seniori, am participat ca voluntari  la construcţia de case pentru persoanele sărace, ne-am implicat în campaniiile de protejare a resurselor de mediu, am susţinut  proiectele destinate incluziunii copiilor cu dizabilităţi,  dar şi cele pentru tinerii pasionaţi de informatică. Sunt doar câteva din acţiunile care demonstrează încă o dată că  suntem o „companie-cetăţean”.

  Citeste tot articolul

Companie

   Suntem partener Oracle
la nivel Platinum!
 
 
 
 

Conectăm comunităţile

Mihăiţă Ionel,
Director Departament
Customized Application
Development

40 de milioane de oameni sunt în prezent conectaţi prin intermediul a 100 de portaluri realizate de echipa SIVECO.

„Pentru instituţiile care doresc implementarea unui anumit tip de portal, echipa de specialişti SIVECO Romania pune la dispoziţie platforma completă de tip portal, bazată pe o arhitectură pe 3 nivele care funcţionează pe platforme şi baze de date diverse. Aceasta poate fi integrată cu o serie extinsă de aplicaţii, este compatibilă cu cele mai importante browsere şi standarde web şi poate fi customizată conform nevoilor specifice ale fiecărei organizaţii. Deţinem o expertiză bogată în identificarea şi dezvoltarea de instrumente şi facilităţi colaborative, care au rolul de a aduce un plus de valoare conţinutului disponibil în cadrul portalurilor”, a declarat Mihăiţă Ionel, director al departamentului Customized Application Development.

  Citeşte tot articolul

Soluţii

  iTaxCollect: eficient în colectarea impozitelor
 
 
 
 

Suntem în cursa pentru titlul de Campion Naţional în competiţia European Business Awards

Pentru al patrulea an consecutiv, compania SIVECO Romania a intrat în finala prestigioasei competiţii European Business Awards, la care am câştigat de două ori râvnitul premiu Ruban d’Honneur (în 2009 şi 2011).

Anul acesta, pentru a spori nivelul de popularitate şi interactivitate al concursului, organizatorii au introdus o etapă suplimentară de evaluare: votul public online.

Accesând până pe 17 octombrie 2012 http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/romania/4920 veţi putea vizualiza aplicaţia noastră în competiţie, în format video.

Prin apăsarea butonului “VOTE” din rubrica “Cast your vote or view more entries”, şi dumneavoastră puteţi să susţineţi în mod activ calificarea SIVECO pentru următoarea fază a competiţiei.

Votul dumneavoastră ne onorează.

  Citeşte tot articolul

COMPETIţii

   Juriul "Stevie Awards" premiază SIVECO Romania
 
 
 
 

Cursuri online pentru procesatorii de produse tradiţionale

Procesatorii de produse tradiţionale din întreprinderile mici şi mijlocii vor afla ce proceduri europene trebuie să implementeze. Cursul de formare educaţională organizat în cadrul proiectului european TOL4FOOD urmăreşte realizarea unui transfer de cunoştinţe dinspre Portugalia şi Spania înspre România în materie de reguli şi proceduri europene care trebuie implementate în România în domeniul produselor tradiţionale.

“SIVECO va dezvolta metodologia de formare educaţională, precum şi o platformă colaborativă pe care se vor derula cursurile online. Platforma colaborativă, care va permite utilizatorilor să interacţioneze, va conţine recomandări, reglementări şi anunţuri despre produsele tradiţionale”, a declarat Monica Florea, Director Departament Research&Development.

  Citeşte tot articolul

Proiecte R&D

  eLearning şi manuscrisele bizantine
 
 
 
 

Se redeschid cursurile de educaţie managerială RURAL-Antreprenor

Dacă aveţi spirit antreprenorial şi doriţi să vă dezvoltaţi abilităţile manageriale, vă puteţi înscrie în Programul RURAL-Antreprenor. Programul se desfăşoară pe o perioadă de şase luni, timp în care sunt parcurse 7 module de curs concepute de o echipă de profesori experimentaţi.

În cadrul acestui program de instruire, SIVECO Romania pune la dispoziţia viitorilor manageri  un portal inovativ, ce conţine o platformă de e-Learning, consultanţă şi networking şi două platforme de promovare a produselor şi serviciilor beneficiarilor: e-Business şi e-Commerce .

Fonduri Structurale

  Program de formare continuă pentru 800 de profesori
 
 
 
 

Vă invităm la concurs!

Pentru cei mai fideli cititori ai buletinului nostru informativ am pregătit un nou concurs cu premii.

Întrebarea din această lună: În ce ţări a deschis reprezentanţe SIVECO?

Primele 5 răspunsuri corecte vor fi premiate cu Atlasul Istoric Ilustrat al României.

Concursul este deschis până la data de 14.09.2012. Pentru a intra în posesia premiului, nu uitaţi să ne transmiteţi pe adresa enciclopedica@siveco.ro răspunsul dumneavoastră, împreună cu datele de identificare - companie, nume, adresă poştală şi telefon.