Buletin Informativ SIVECO Romania, Decembrie 2013 | SIVECO Romania

Buletin Informativ SIVECO Romania, Decembrie 2013

 

SIVECO Romania vă aduce noutăţile din IT

 

Aur pentru inteligenţa românească

În această toamnă, SIVECO Romania, lider regional al companiilor de software, a primit un număr record de trofee, fiecare dintre acestea reprezentând, în egală măsură, un triumf pentru inteligența românească şi reputaţia internaţională a companiei noastre.

Proiectele noastre au fost înnobilate cu aur, argint şi bronz, trofee de cristal au venit de peste mări și oceane, iar declaraţiile primite din partea juriilor celor mai importante competiţii ale lumii sunt de pus în ramă, în egală măsură.


3 octombrie, Dubrovnik, Croaţia

Victorie istorică la Congresul Mondial International Project Management Association, unde sunt medaliate ambele proiecte de eLearning înscrise din România, de către SIVECO şi partenerii săi, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", cu aur şi bronz.

 Citeşte tot articolul

14 octombrie, Barcelona, Spania

Gold Stevie Winner la categoria "Compania anului - Proiecte software". Proiectele internaţionale realizate de SIVECO au fost premiate cu Medalia de Aur la de-a 10 ediţie a competiţiei International Business Awards.

 Citeşte tot articolul

26 octombrie, Colombo, Sri Lanka

Proiectul "Conţinut educaţional pentru copii cu nevoi educaţionale speciale", implementat de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă, în parteneriat cu SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", primeşte cea mai înaltă distincţie acordată la nivel mondial unui proiect IT - World Summit Award Winner 2013, la categoria eInclusion & Empowerment.

"Proiectele voastre schimbă mentalităţi", a spus unul din membrii juriului.

 Citeşte tot articolul

7 noiembrie, Londra

Pentru viziunea și inovația pe care le aduce în procesul modern de învățare, proiectul "Proces educațional optimizat în viziunea competențelor societății cunoașterii" cucerește medalia de argint la categoria "Most innovative new learning hardware or software product”, la Gala E-Learning Awards 2013.

 Citeşte tot articolul

8 noiembrie, București

Dublă victorie la premiile Project of the Year 2013 pentru SIVECO Romania și partenerii săi: Proiectele „Academia SIVECO 2012” și „Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii" s-au numărat printre câștigători în cadrul competiţiei Project of the Year 2013, organizată de PMI Chapter România.

 Citeşte tot articolul

29 noiembrie, Bucureşti

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză din România a acordat, în cadrul Galei anuale CCIFER, distincţia supremă proiectului "Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii", la categoria Inovare – Companii mari.

 Citeşte tot articoluli

13 decembrie, Bucureşti

În cadrul Galei Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), SIVECO Romania a primit Marele trofeu ANEIR "Petru Crişan" 2013 pentru rezultate de excepţie în activitatea de export de produse şi servicii software în perioada 2009 - 2013.

 Citeşte tot articoluli

… Update

Pentru cel de al cincilea an consecutiv, suntem finalişti în Campionatul Naţional în cadrul European Business Awards.

Concurăm din nou pentru distincţia supremă - Ruban d’Honneur (pe care am mai câştigat-o deja de trei ori în anii precedenţi). Fiecare ţară îşi desemnează Campionul Naţional prin votul public online.

Vă invităm să ne votaţi până pe 2 ianuarie 2014 la: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/8294.

 Citeşte tot articolul
     
 

Primul birou la Ankara, a treia sucursală deschisă de SIVECO în Asia

Marian Murguleţ,
Director Regional
Departament Vânzări Internaţionale
SIVECO Romania a inaugurat la începutul lunii octombrie o nouă sucursală la Ankara, în incinta spectaculosului Armada Business Center.

Biroul comercial din capitala Turciei devine astfel cel de al treilea birou deschis de companie în Asia, marcând extinderea activităţilor sale comerciale în această zonă geografică

Istoria SIVECO în Turcia începe în 2009, o dată cu primul contract semnat cu Autoritatea Naţională Vamală din această ţară. Soluţia de eCustoms dezvoltată şi implementată aici ne-a propulsat pe lista finaliştilor la premiile International Project Managament Association din 2012, la categoria "Proiecte de dimensiuni medii".

"Intenţionăm să demarăm noi proiecte de eGoverment prin implementarea soluţiilor de eLearning, eAgriculture, eHealth, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP). Este notabil interesul comercial al furnizorilor globali de tehnologie pentru proiectele educaţionale din Turcia, ţara cu una dintre cele mai consistente investiţii IT din lume alocate educaţiei", declară Marian Murguleţ, Directorul General SIVECO Turcia.

 Citeşte tot articolul

COMPANIE

  Afaceri de succes cu management feminin
 
 
 
 

Bruxelles şi Luxemburg, două locuri în care proiectele noastre sunt apreciate

Ştefan Morcov,
Vicepreşedinte Adjunct
Există locuri în care românii sunt apreciaţi pentru profesionalism, know-how, creativitate şi performanţe. O confirmă Ştefan Morcov, responsabilul cu dezvoltarea proiectelor SIVECO pentru Comisia Europeană, la Bruxelles şi Luxemburg, acolo unde proiecte de milioane de euro sunt încredinţate expertizei informaticienilor români.

"Am învăţat deja să lucrez într-un mediu internaţional şi la distanţă. Necesită un pic de efort, dar nu simt o presiune deosebită. Avem parteneri din toate ţările Europei, iar Bruxelles şi instituţiile Uniunii Europene sunt în mod intrinsec foarte cosmopolite. Avem o echipă puternică, IT-ul românesc este respectat ca profesionalism şi implicare, reuşim să satisfacem la niveluri înalte clienţii cu serviciile pe care le furnizăm.", a declarat Ştefan Morcov, Vicepreşedinte Adjunct, într-un interviu acordat revistei IT Trends.

 Citeşte tot articolul

INTERVIURI

  Locuri de muncă ce astăzi nu există şi tehnologii neinventate încă
 
 
 
 

Elevii din Malta vor beneficia de lecţii digitale interactive create de români

Iulian Manea,
Director Regional,
Departament Vânzări Internaţionale
SIVECO Romania va furniza conţinut educaţional interactiv pentru învăţământul primar din Malta, unul dintre cele mai competitive sisteme educaţionale din Europa.

Recent, SIVECO a semnat un contract cu Ministerul Educaţiei din Malta, conform căruia, până în iulie 2014, toate şcolile primare de stat, particulare şi catolice din Malta vor beneficia de conţinut digital interactiv adaptat cerinţelor curriculei naţionale, pentru patru din cei şase ani de studiu, corespunzători ciclului primar.

"Suntem bucuroşi că am câştigat un nou proiect naţional complex, de anvergură, în Malta, unde implementăm deja un proiect major, care se adresează învăţământului secundar. Am devenit astfel un partener strategic, pe termen mediu şi lung, pentru Ministerul Educaţiei din Malta." declară Iulian Manea, Director Regional, Departamentul Vânzări Internaţionale din cadrul SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

Vreţi să reduceţi costurile şi să aveţi
angajaţi mai eficienţi?

Lăcrămioara Bârseti,
Director Departament SIVECO Applications
Soluţiile IT pentru gestionarea şi evaluarea performanţei personalului sunt vitale pentru reuşita companiilor de a face faţă concurenţei şi provocărilor mediului de afaceri în permanentă schimbare.

SIVECO a inclus un nou modul, Managementul Performanţei Angajaţilor, în cadrul Sistemului Informatic Integrat SIVECO Applications 2020.

Noua aplicaţie propune un mod foarte eficient de examinare şi evaluare a personalului, îmbunătăţeşte calitatea procesului de perfecţionare profesională şi gestionează performanţa angajaţilor. Un avantaj important îl reprezintă adaptarea la schimbările legislative din mediul economic românesc.

De 21 ani, SIVECO Romania furnizează şi implementează sisteme informatice integrate pentru beneficiari din domenii foarte diferite de activitate.

 Citeşte tot articolul

SOLUŢII

 Cum pot primi directorii companiilor alarme "de serviciu" prin telefon
 
 
 
 

SIVECO se implică în protejarea intereselor consumatorilor europeni

Irina Socol,
Preşedinte şi Director General
O nouă platformă eLearning, implementată de SIVECO Romania pentru Agenţia Executivă pentru Sănătate şi Consumatori a Comisiei Europene şi Sanco, va susţine organizaţiile de consumatori de pe teritoriul Uniunii Europene, inclusiv prin metode eLearning, în demersurile lor de promovare a drepturilor cetăţenilor europeni.

Criza economică a creat o nouă dimensiune a preocupării Comisiei Europene pentru promovarea intereselor şi siguranţei consumatorilor europeni, generând acţiuni şi politici pentru protecţia acestora.

"Prin acest contract derulat pentru Comisia Europeană, intenţionăm să ne menţinem rolul şi datoria de jucător activ în societatea civilă, sprijinind nevoile consumatorilor prin servicii IT şi eLearning. Implementarea proiectului este în acord cu Strategia privind Protecţia Consumatorilor şi cu mai recent adoptata Agenda Consumatorului, cu scopul de a transfera organizaţiilor de consumatori acele abilităţi şi competenţe necesare obţinerii de rezultate măsurabile şi sustenabile, în acord cu obiectivele lor", spune Irina Socol, Preşedinte şi Director General, SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

PROIECTE

  Servicii de dezvoltare software şi mentenanţă pentru portalul CORDIS
 
 
 
 

Elevii-inventatori şi şcoala viitorului, vedete ale Future Communities Open Innovation Fair

SIVECO a fost prezentă la Conferinţa "Future Communities // Open Innovation Fair" cu soluţii inovatoare care au primit laudele Comisarului European pentru Agenda Digitală.

Timp de trei zile, vizitatorii care au trecut pragul Bibliotecii Metropolitane Bucureşti au fost atraşi de sectorul destinat eLearning, unde au avut ocazia de a vedea cum arată şcoala viitorului, un sistem deschis, cu elemente formale şi informale, contopite cu informaţia ce devine cunoaştere prin intermediul conţinutului educaţional SIVECO.

Vizitatorii au putut testa laboratoare virtuale de fizică, biologie şi chimie, manuale digitale, sisteme de tip multi-touch pentru învăţare bazată pe proiect, cu tehnologii de ultimă oră.

 Citeşte tot articolul

EVENIMENTE

  Opt proiecte educaţionale româneşti au fost distinse la CNIV 2013
  Secretul evoluţiei umanităţii: nevoia de schimbare
 
 
 
 

Vă invităm la un concurs!

Lansăm un nou concurs în care vă invităm să daţi frâu liber imaginaţiei.

Pasul 1: Numiţi cel puţin trei premii obţinute de compania noastră în această toamnă.

Pasul 2: Daţi Like paginii noastre de Facebook

Primele 3 like-uri însoţite de emailul cu răspunsul corect vor fi premiate cu un calendar de perete al anului 2014, în care fiecare lună este ilustrată de caricaturi şi "panseuri" pe măsură.

Concursul este deschis până la data de 20.12.2013.

Transmiteţi răspunsul dumneavoastră, împreună cu datele de identificare - nume, adresă poştală şi telefon pe adresa enciclopedica@siveco.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.