Buletin Informativ SIVECO Romania, Decembrie 2014 | SIVECO Romania

Buletin Informativ SIVECO Romania, Decembrie 2014

 

SIVECO Romania vă aduce noutăţile din IT

 
Florin Ilia,
Președinte și Director General

550 de specialiști IT din toată Europa vor lucra pentru Comisia Europeană

Recent, Comisia Europeană a selectat consorțiul de firme care va furniza servicii IT pe o perioadă de 4 ani.

Consorțiul este format din IBM, SIVECO Romania, Deloitte și Steria, SIVECO fiind singura companie românească care va fi implicată în cadrul celui mai mare proiect IT al Comisiei Europene.

Dezvoltare software, analiză și design, studii, suport tehnic, formare pentru utilizarea de sisteme informatice - acestea sunt activitățile în care vor fi implicați peste 550 de specialiști IT.

"Selecția a fost una extrem de exigentă și aș dori să le mulțumesc colegilor noștri care au muncit enorm pentru acest rezultat. Acest nou contract este cel mai mare și cel mai important de până acum și sperăm să avem ocazia să demonstrăm în continuare expertiza pe care am câștigat-o în peste două decenii de muncă", a declarat Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

     
 

Cât de performanți sunt angajații pe care îi aveți?

Ștefăniță Ghiță,
Director dezvoltare SIVECO Applications

Angajații din departamentele de resurse umane știu cât e de greu să obțină o imagine asupra nivelului de pregătire a angajaților și a modului în care competențele lor corespund cerințelor joburilor.

Două aplicații informatice vin acum în ajutorul lor: Managementul performanței angajaților și Acces online la informații pentru angajați.

Ștefăniță Ghiță, Director dezvoltare SIVECO Applications 2020, explică cum se poate crea un cadru de lucru performant cu ajutorul componentelor informatice dedicate capitalului uman.

 Citeşte tot articolul

Calculul salariilor: mai rapid și mai eficient

Adriana Bârzoiu,
Technical Leader departament
SIVECO Applications

Modificările de salarii sau parcursul profesional al angajaților pot fi urmărite atent și cu ajutorul Componentei de Management al Salarizării şi al Resurselor Umane, din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2020.

Organizaţiile obţin astfel reducerea cu 30% a timpului de realizare a diverselor situaţii cerute de legislaţia în vigoare. Există posibilitatea efectuării unor simulări privind evoluţia fondului de salarii şi a taxelor plătite de către companie pentru alocarea corespunzătoare a bugetului, a declarat Adriana Bârzoiu, Technical Leader, SIVECO Romania.

 

 Citeşte tot articolul

SOLUȚII DE BUSINESS

  De ce e nevoie de un sistem informatizat de management al deșeurilor?
 
 
 
 

Să gestionăm inteligent documentele

Bogdan Savu,
Director Adjunct departament
Customized Applications & SIVADOC

Reduceți cheltuielile, creați un mod de lucru eficient şi asigurați transparenţă şi promptitudine în relaţia cu clienţii. Cum? Cu soluția integrată de tip Enterprise Content și Document Management - SIVADOC 4 de la SIVECO Romania.

Sistemul nostru permite gestiunea centralizată a documentelor, inclusiv prin utilizarea de formulare, urmărirea trasabilității și istoricului documentelor, accesarea facilă de pe orice browser, telefon smartphone Android/iPhone sau tabletă.

"Ne bucurăm să putem oferi beneficiarilor noștri o soluție îmbunătățită, conformă cu standardele internaționale și care să răspundă nevoilor lor curente. În paralel cu noua versiune, vom asigura suportul tehnic și pentru versiunile anterioare până la data de 31 Decembrie 2015", declară Bogdan Savu, Director Adjunct departament Customized Applications & SIVADOC în cadrul SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

SOFTWARE CLOUD

 De ce să alegeți un sistem de facturare în Cloud
 
 
 
 

Susținem performanța firmelor mici și mijlocii

Monica Bârlea,
Director Zonal

Sunt IMM-urile motorul economiei? Da, au răspuns oamenii de afaceri prezenți la evenimentele organizate de Agora și BTL Design, din Cluj și Brașov, la care am participat și noi.

Colegii noștri au prezentat soluțiile dedicate IMM-urilor - SIVECO Applications 2020, SIVADOC 4, SIVECO Business Analyzer.

Statisticile spun că din Top 25.000 de companii din România, 98% sunt IMM-uri, adică au cifre de afaceri mai mici de 50 milioane de euro. IMM-urile produc 103,7 miliarde euro, în timp ce sectorul "mare" produce 97,5 miliarde euro.

"Aceste soluții ajută firmele mici și mijlocii să-și consolideze afacerile printr-un management riguros al resurselor umane, financiare și materiale. Oferta noastră de soluții specializate este dedicată acestui segment. Raportul preț-performanță este unul dimensionat acestui tip de companii", a declarat Monica Bârlea, Director zonal SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

EVENIMENTE

 Suntem în Topul Naţional al Firmelor Private 2013
 
 
 
 

Raport anual de sustenabilitate

Raport Anual de Sustenabilitate, 2013

SIVECO Romania publică cel de-al 6-lea raport de sustenabilitate socială.

În actualul raport (referitor la activitățile din 2013) am avut în vedere tripla raportare economică - de mediu, socială și economică. Pentru prima oară ne-am ghidat după indicatorii GRI (Inițiativa Globală de Raportare) care oferă o abordare standardizată de raportare.

 Vă invităm să citiți aici raportul de sustenabilitate socială, ediția a 6-a.

O carte - un dar din suflet pentru minte

Biblioteca "Ion Creangă", București

Mai sunt cititori de cărți sau ne-am mutat toți în online? Răspunsul este "Da, suntem mulți cititori de cărți", și asta am constatat încă o dată în cadrul campaniei noastre "O carte - un dar din suflet pentru minte".

Prima acțiune a campaniei am desfășurat-o cu Fundația Comunitară din Bacău, unde am donat 500 de cărți: atlase de călătorie, beletristică, cărți motivaționale și istorice, enciclopedii. Apoi am ajuns la Biblioteca "Ion Creangă" din București, unde am donat 230 de cărți și 210 CD-uri, fiind susținuți de Asociația Young Initiative.

La Cluj am oferit 200 de cărți și 210 CD-uri Bibliotecii Județene Octavian Goga, care promovează constant programe educaționale pentru tineri. De asemenea, am oferit Fundației Mentoriama 700 de cărți și 420 de CD-uri.

 Citeşte tot articolul

 

SUSTENABILITATE SOCIALĂ

 Găsiți aici toate rapoartele noastre de sustenabilitate socială
 
 
 
 

Luna aceasta avem un nou concurs!

În luna decembrie oferim premii noi pentru cei mai fideli cititori ai buletinului nostru informativ.

Dați Like paginii noastre de Facebook şi răspundeți printr-un mesaj pe adresa de e-mail enciclopedica@siveco.ro, la întrebarea:

Care sunt avantajele pe care le oferă noul SIVADOC?

Răspunsurile corecte vor fi premiate cu un cadou special: calendarul "Personalități românești". Vă asigurăm că o să vă placă!

Pentru a intra în posesia premiului, vă rugăm ca împreună cu răspunsul dvs. la întrebarea concursului să ne trimiteţi şi coordonatele dvs. pentru expedierea premiului - companie, nume, adresă poştală şi telefon.

Concursul este deschis până la data de 17.12.2014.