Buletin Informativ SIVECO Romania, Februarie 2013 | SIVECO Romania

Buletin Informativ SIVECO Romania, Februarie 2013

 

SIVECO Romania vă aduce noutăţile din IT

 
Social

Veniţi cu noi pe Facebook şi LinkedIN!

Vă încurajăm să deveniţi şi dumneavoastră unul dintre prietenii noştri pe Facebook şi LinkedIN.

Dacă vă place ce postăm, vă rugăm să ne daţi Like.
Iar dacă vi se pare că, ceea ce vă împărtăşim merită să fie ştiut şi de alţii, nu ezitaţi să daţi Share!

Mulţumim mult tuturor celor care ne sunt Followers pe LinkedIN şi dau Recomandări pentru soluţiile noastre.

Fiţi bineveniţi printre prietenii noştri!

Suntem pe Facebook şi LinkedIN, în fiecare zi, pentru dumneavoastră!

   
 

Record de nominalizări la European IT Excellence Awards!

Irina Socol,
Preşedinte şi Director General

Începem anul cu veşti extraordinar de bune! Juriul competiţiei European IT Excellence Awards a selectat, pentru finala competiţiei, un număr record de cinci proiecte realizate de echipa SIVECO!!!

Aşadar, la ceremonia de premiere care va avea loc pe 13 martie la Londra vor fi prezente proiectele implementate de SIVECO pentru ACET Suceava (soluţia ERP SIVECO Applications 2020), la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (soluţia eAgriculture), la Banca Naţională a Moldovei (soluţia Customized Application Suite), proiectele de eLearning pentru şcolile din Kazakhstan şi proiectul “Învăţare pentru societatea cunoaşterii” adresat liceelor.

“Îi felicităm şi noi pe colegii care au reuşit să finalizeze cu succes aceste proiecte, astfel că acum pot constitui exemple de best practices. Este o realizare mare pentru noi să fim nominalizaţi de cinci ori la premiile European IT Excellence care recompensează inovaţia şi excelenţa în IT. Sperăm din tot sufletul să fim printre câştigătorii acestei ediţii”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

În PRIM PLAN

  Un business de succes, o medalie pe măsură: Ruban d’Honneur
 
 
 
 

Inovaţia şi inspiraţia au un nume: BETT Show 2013

Radu Jugureanu,
Director Departament AeL eContent

Noutăţile în tehnologie au fost "vedetele" celui mai important târg educaţional din lume desfăşurat recent la Londra: BETT Show 2013.

La standul nostru au fost prezentate dispozitivele interactive de învăţare multi-touch, aplicaţiile educaţionale pentru tablete şi tehnologia Augmented Reality.

“Am avut un număr extrem de mare de vizitatori interesaţi de toate aceste tehnologii care le oferă elevilor un alt mod de a învăţa – interactiv, intuitiv, atractiv. Noi participăm din 2007 la BETT şi avem oportunitatea de a vedea tot ce înseamnă produse educaţionale de ultimă generaţie. Fără modestie, ceea ce facem noi se află în topul ofertelor de eLearning”, a declarat Radu Jugureanu, Director Departament AeL eContent. 

 Citeşte tot articolul

EVENIMENTE

  Soluţie informatică pentru Banca Moldovei
 
 
 
 

Un gigant al petrolului foloseşte ERP românesc

Iulian Manea,
Director Regional

SOCAR, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, a decis să folosească sistemul ERP SIVECO Applications 2020 la Black Sea Terminal, port şi terminal pe care îl deţine în Georgia.

"Oferim un produs matur, validat de sute de implementări de succes, care contribuie semnificativ la eficientizarea activităţii şi oferă un control total şi o imagine completă asupra întregii afaceri, în acord cu reglementările legale internaţionale. Aplicaţiile SIVECO se pliază perfect pe cerinţele individuale ale fiecărui client şi înglobează tehnologii inovative, recunoscute la nivel mondial şi atestate ca atare prin numeroasele premii de prestigiu obţinute", a declarat Iulian Manea, Director Regional SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

SOLUŢII

 Aplicaţie pentru reţeaua dealerilor Dacia şi Renault
 
 
 
 

Facem parte din Uniunea Europeană din 2007. Cum am valorificat până acum această apartenenţă?

Monica Florea,
Director Departament
Cercetare & Dezvoltare

Au trecut mai bine de 6 ani de la momentul aderării României la Uniunea Europeană, o perioadă în care am valorificat şansa unor extraordinare oportunităţi.

Am învăţat în aceşti ani să gândim european, pentru că nu mai suntem o "companie românească", ci facem parte din Europa care este din ce în ce mai mult o piaţă unică.

Dezvoltăm proiecte pentru organizaţii ale Comisiei Europene, proiecte de cercetare şi dezvoltare alături de organizaţii europene, accesăm proiecte din fonduri structurale. Pe scurt, suntem integraţi în tot ceea ce înseamnă competiţie europeană.

Într-un interviu acordat revistei Income Magazine, Monica Florea, Director Departament Cercetare & Dezvoltare, explică cum a valorificat SIVECO apartenenţa la UE.

 Citeşte tot articolul

INTERVIURI

  IT-ul românesc în Comunitatea Statelor Independente
 
 
 
 

Protecţia zonei Mării Negre este susţinută şi de un sistem informatic

4 organizaţii şi un scop: reabilitarea zonei de coastă a Mării Negre. Cum? Cu ajutorul unui sistem informaţional integrat care să susţină activităţile de management al zonei costiere pentru protecția eficientă a acesteia şi pentru conservarea şi reabilitarea ecosistemului litoralului românesc.

În calitate de partener în proiectul ECOMAGIS, alături de Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Marină (coordonator), Universitatea Ovidius Constanţa şi Universitatea Bucureşti, dezvoltăm o aplicaţie GIS care presupune integrarea informaţiilor de natură grafică şi text într-o bază de date geospaţiale. De asemenea, vom realiza un portal pentru schimbul şi partajarea de la distanţă a exemplelor de bună practică între organizaţiile de mediu.

 Citeşte tot articolul

PROIECTE

 Programe de formare pentru profesori
 
 
 
 

Vă invităm la concurs!

Dacă ar fi să învăţaţi pentru o disciplină, cum aţi prefera să o faceţi? După un manual sau cu ajutorul unei aplicaţii educaţionale, pe o tabletă?

Nu există un răspuns corect, ci doar unul bine argumentat.

Premiem cele mai bune 5 răspunsuri cu cel mai simpatic calendar al anului 2013, în care fiecare lună este ilustrată de o personalitate excepţională şi un “panseu” pe măsură.

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră pe pagina noastră de Facebook. Concursul va fi lansat pe data de 8 februarie 2013.