Buletin Informativ SIVECO Romania, Martie 2013 | SIVECO Romania

Buletin Informativ SIVECO Romania, Martie 2013

 

SIVECO Romania vă aduce noutăţile din IT

 
Radu Jugureanu,
Director Departament AeL eContent

De trei ori învingători la Londra!

Hotel Lancaster, Londra, 18 martie 2013. Invitaţi din 15 ţări au aşteptat verdictul juriului competiţiei European IT & Software Excellence Awards.

În aplauzele sălii, numele SIVECO a fost rostit de trei ori, compania noastră realizând un adevarat record al competiţiei!!! Aceste trofee recompensează nu doar efortul uriaş al colegilor noştri care au dezvoltat proiecte ce pot constitui exemple de best practices, ci şi performanţe cu adevărat europene obţinute de clienţii noştri.

"A fost extrem de emoţionant pentru mine să aud de trei ori rostit numele României pe scena festivităţii Galei European IT & Software Excellence Awards 2013. Alături de Agenţia de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Banca Naţională a Moldovei şi ACET Suceava, compania noastră a primit nu numai premii într-o mare competiţie care valorizează excelenţa în IT, ci şi confirmarea cât se poate de obiectivă, internaţională, că proiectele noastre sunt, la categoria lor, cele mai bune din Europa. Suntem singura companie europeană triplu laureată. Pentru câteva ore, la Londra s-a vorbit româneşte", a declarat imediat după decernarea premiilor Radu Jugureanu, Director departament AeL eContent, SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

   
 

Topul celor mai influente femei din domeniul afacerilor

Irina Socol,
Preşedinte şi Director General

Cele mai influente femei din domeniul afacerilor au fost premiate de Revista Business Magazin cu prilejul Galei "Women in Power".

Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania, a fost recompensată pentru rezultatele deosebite şi pentru cariera de succes pe care a reuşit să şi-o construiască în sfera afacerilor de-a lungul a 21 de ani.

Criteriile care au contribuit la realizarea topului au fost valoarea afacerilor, notorietatea, gradul de implicare socială, polivalenţa (colaborarea cu şcoli, cariera academică, cărţi scrise) şi curajul antreprenorial.

Alături de Irina Socol, în top 10 se află Ioana Filipescu - Raiffeisen Bank, Monica Iavorschi - Arctic, Manuela Nestor - NNDKP, Dana Cortina - Porsche Auto, Violeta Ciurel - AXA Life Insurance, Roxana Rasu - Sephora, Cornelia Nicolae - Stefanel, Adina Pascu - P&G, Denisa Mateescu - MasterCard, Sorana Georgia - Billa.

 Citeşte tot articolul

COMPANIE

  Cariere feminine de succes
 
 
 
 

Instrumente educaţionale moderne, apreciate la GESS Dubai

Alexandru Coşbuc,
Vicepreşedinte Adjunct Vânzări Internaţionale

Cei mai importanţi furnizori de resurse educaţionale şi tehnologia educaţiei din peste 30 de ţări s-au întâlnit la GESS Dubai, eveniment educaţional de referinţă din Orientul Mijlociu.

La standul SIVECO au fost testate lecţiile pentru tablete şi aplicaţii interactive care folosesc tehnologia Augmented Reality, precum şi aplicaţiile educaţionale interactive dezvoltate pentru dispozitive multi-touch. Acestea au fost apreciate în mod deosebit de Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite pentru gradul lor ridicat de inovaţie şi interactivitate.

"Suntem onoraţi că Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite a ales SIVECO Romania drept principalul furnizor de conţinut digital. Soluţiile noastre au fost implementate cu succes până în prezent în şcolile emirateze şi constau în dezvoltarea şi implementarea a peste 7.000 de resurse educaţionale interactive pentru matematică, ştiinţe, limba arabă şi studii emirateze, reunite în cea mai extinsă bibliotecă de conţinut digital educaţional în limba arabă din lume", a declarat Alexandru Coşbuc, Vicepreşedinte Adjunct Vânzări Internaţionale, SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

EVENIMENTE

  Cum poate tehnologia să îmbunătăţească procesul de învăţare?
 
 
 
 

Fondurile pentru dezvoltarea satelor româneşti, gestionate inteligent

Gabriel Lospa,
Director Departament eAgriculture

Informaţii corecte, accesibile în timp real, economii de timp, resurse umane utilizate eficient organizaţional.

Prin sistemul de management al fondurilor europene, dezvoltat de echipa SIVECO pentru Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), s-au făcut plăţi în valoare de peste 5,18 miliarde de euro.

Pentru proiectul de informatizare, APDRP a primit recent, la Londra în cadrul competiţiei European IT & Software Excellence Awards 2013, premiul cel mare la categoria Government Solution of the Year.

"Sistemul de administrare şi control al aplicaţiilor şi plăţilor pentru dezvoltare rurală reduce considerabil timpul de aşteptare al solicitanţilor pe parcursul fluxului de procesare a aplicaţiilor şi le oferă acestora acces rapid la informaţiile electronice prin intermediul portalului dedicat", a declarat Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture, SIVECO Romania.

 Citeşte tot articolul

SOLUŢII

 6 lucruri care trebuie urmărite când alegeţi un ERP
 
 
 
 

Cursuri de calificare gratuite pentru 1.480 de femei

Din această lună, tinerele şomere şi femeile de peste 45 de ani pot urma un curs gratuit de calificare.

În cadrul proiectului "EVA - Era Valorificării Antreprenoriatului feminin" sunt organizate programe de formare specifice pentru dobândirea abilităţilor antreprenoriale şi dezvoltarea propriei afaceri şi programe de calificare în meserii cerute pe piaţă.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă facilitarea accesului pe piaţa muncii pentru 1.480 de femei din care 1.400 aparţinând unor grupuri vulnerabile, din patru regiuni de dezvoltare ale României.

"EVA - Era Valorificării Antreprenoriatului feminin" este un proiect derulat de către GIE - Grupul pentru Integrare Europeană în parteneriat cu SIVECO Romania S.A., ADAF - Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin, Fundaţia PAEM ALBA, Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România, PFAIPMM-MB - Patronatul Femeilor de Afaceri al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din Municipiul Bucureşti, Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Suceava, ADES - Asociaţia de Dezvoltare Economico-Socială, Reseau Europeen Tandem Plus.

Mai multe detalii despre proiect găsiţi pe portalul www.evaf.ro.

 Citeşte tot articolul

FONDURI STRUCTURALE

  Cine sunt câştigătorii primului concurs de proiecte didactice
 
 
 
 

Vă invităm la concurs!

Daţi Like paginii noastre de Facebook şi răspundeţi la întrebarea:

Ce proiecte realizate de echipa SIVECO au primit marele premiu în competiţia European IT & Software Excellence Awards?

Primele 5 like-uri însoţite de emailul cu răspunsul corect vor fi premiate cu un calendar al anului 2013, în care fiecare lună este ilustrată de o personalitate excepţională şi un "panseu" pe măsură.

Concursul este deschis până la data de 08.04.2013.

Transmiteţi răspunsul dumneavoastră, împreună cu datele de identificare - nume, adresă poştală şi telefon pe adresa enciclopedica@siveco.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.