Premii | SIVECO Romania

Premii

Marele juriu internațional al prestigioasei competiții International Project Excellence Awards, organizate de International Project Management Association (IPMA), a publicat recent o listă a celor mai performante proiecte din lume.

Una dintre cele patru recunoașteri speciale - Striving for Excellence - a fost acordată proiectului implementat de SIVECO România pentru Ministerului Educaţiei din Malta. Acesta are ca scop îmbunătățirea sistemului educațional maltez, prin adoptarea elementelor specifice eLearning în procesele didactice.

Pentru gradul de inovație pe care îl aduce în procesul modern de învățare și pentru modul în care contribuie la schimbarea paradigmei educației, proiectul "Proces educațional optimizat în viziunea competențelor societății cunoașterii" implementat de către Ministerul Educației Naționale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (MEN-UMPFE), în parteneriat cu SIVECO Romania și Universitatea Națională de Apărare "Carol I", a fost distins cu medalia de aur la categoria "Most Innovative Product of the Year", în cadrul competiției mondiale Best in Biz Awards EMEA.

Analiştii Ziarul Financiar au apreciat achiziţionarea pachetului de acţiuni de către Managementul SIVECO drept "Cel mai mare management buyout al anului 2013", premiu acordat în cadrul Galei ZF Top Tranzacţii 2014.

Proiectul pentru Sistemul Informatic de Prescripţie Electronică (SIPE) dezvoltat pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a obţinut la Londra, în cadrul Galei European IT & Software Excellence Awards, titlul de Winner la categoria: Enterprise Solution of the Year.

SIVECO a primit marele titlu de "Finalist" în cadrul competiţiei European IT & Software Excellence Awards 2014 pentru 3 proiecte:

  1. Sistemul informatizat pentru reţeta electronică implementat la Casa Naţională de Asigurări de Sănatate (CNAS) la două categorii: Enterprise Solution of the Year şi Public Sector and Utilities Solution of the Year.
  2. Sistemul IT de eLearning implementat pentru Ministerul Justiţiei şi pentru sistemul judiciar din România la categoria Government/Utilities Solution.
  3. Sistemul IT dezvoltat şi implementat la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM Green) la categoria Information & Document Management.

În cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards 2013/14, SIVECO Romania a obţinut premiul Ruban d’Honneur fiind apreciată drept una dintre cele mai de succes companii la nivel european pentru activitatea financiară excepţională, inovaţie, poziţia de lider pe piata din România şi pentru proiectele internaţionale. În cadrul aceleiaşi competiţii, SIVECO Romania a primit, pentru al cincilea an consecutiv, şi titlul de Campion Public Naţional.

În cadrul Galei Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), SIVECO Romania a primit Marele trofeu ANEIR "Petru Crișan" 2013 pentru rezultate de excepție la export în perioada 2009 – 2013.

Proiectul "Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii" implementat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă, în parteneriat cu SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", a primit premiul "Project of the Year" la categoria "European Funding Projects" în cadrul competiţiei Project of the Year 2013, organizată de PMI Chapter România.

Proiectul "Academia SIVECO" a primit premiul "Project of the Year" la categoria "Corporate Social Responsibility" în cadrul competiţiei Project of the Year 2013, organizată de PMI Chapter România.

Medalia de argint pentru proiectul "Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii" implementat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă, în parteneriat cu SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", în cadrul competiţiei E-Learning Awards, la categoria “Most innovative new learning hardware or software product”

SIVECO Romania a fost desemnată Gold Stevie Winner în cadrul celei de-a 10 ediţii a competiţiei International Business Awards, la categoria "Company of the year - Computer Software".

SIVECO a primit cea mai înaltă distincție ce poate fi acordată la nivel mondial unui proiect IT: World Summit Award Winner 2013 pentru proiectul "Portal școli speciale - CES (Conținut educațional multimedia interactiv pentru copii cu nevoi educaționale speciale)".

Medalia de aur pentru proiectul "Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii" încorporând tehnologia Multitouch, implementat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă, în parteneriat cu SIVECO şi Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", la categoria categoria proiectelor de dimensiuni medii.

Medalia de bronz pentru proiectul "Dezvoltarea de conţinut educaţional multimedia interactiv pentru sistemul educaţional din Kazahstan", la categoria categoria proiectelor de dimensiuni medii.

SIVECO Romania a fost desemnată Campion Naţional în cadrul competiţiei European Business Awards 2013/2014. SIVECO va reprezenta România în calitate de Campion Naţional şi va concura pentru mult râvnitul "Ruban d’Honneur".

În cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards, SIVECO Romania a obţinut premiul Ruban d’Honneur fiind apreciată drept una dintre cele mai de succes companii la nivel european pentru activitatea de export de produse şi servicii software.

SIVECO Romania a fost desemnată una dintre cele mai performante şi inovatoare companii de e-Learning din Europa, în cadrul competiţiei EdTech 20, organizată de Edxus Group, Londra.

SIVECO a primit marele titlu "Winner" în cadrul competiţiei European IT & Software Excellence Awards 2013 pentru 3 proiecte:

1. Sistemul IT implementat la Agenţia de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), la categoria Government Solution of the Year
2. Proiectul informatic dezvoltat pentru Banca Naţională a Moldovei, la categoria Vertical Market Solution of the Year
3. Sistemul informatic integrat SIVECO Applications, implementat la ACET Suceava, la categoria ERP/Supply Chain Management Solution of the Year.

SIVECO Romania a primit Marele trofeu şi Diploma de merit pentru “Cel mai mare exportator de soluţii IT al României”, la Gala ANEIR, un eveniment organizat de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România în parteneriat cu Banca Naţională a României.

În cadrul competiţiei European Seal of e-Excellence 2012, SIVECO Romania a fost recompensată cu marele premiu, Platinum, pentru produsele şi serviciile sale IT inovative şi excelenţa în practicile de marketing şi promovare.

Câştigătoare a marelui premiu în cadrul faimoasei competiţii European Software Excellence Awards, la categoria ISV - Vertical Market, Government Solution.

Juriul competiţiei a apreciat beneficiile aduse de tehnologia informaţiei asupra copiilor cu nevoi speciale, în cadrul proiectului “Sprijinirea sistemului educaţional special prin portal educaţional dedicat”, implementat de SIVECO Romania pentru Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România.

SIVECO Romania a fost recompensată cu Medalia de Aur în cadrul competiţiei Best in Biz Awards 2012, categoria “Cea mai bună companie din EMEA”.

Best in Biz Awards este singura competiţie independentă de business ce este jurizată de membri ai presei şi analişti de business. Competiţia este organizată pentru două zone: Statele Unite şi Canada, şi EMEA.

SIVECO Romania a obţinut marele titlu "Winner” în cadrul competiţiei European IT Excellence Awards la categoria Proiecte Guvernamentale pentru implementarea soluţiei de management al informaţiei şi de gestiune a documentelor şi fluxurilor de lucru – SIVADOC la Primăria din Chişinău şi pentru Sistemul Informatic Integrat de la  Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Premiul European IT Excellence, la categoria Independent Software Vendor (ISV) - Vertical Market, pentru implicarea în proiectul SEI.

Nominalizarea proiectului derulat cu CONGAZ Constanța în cadrul categoriei Solutions Providers, în finala competiției IT Europa Awards.

SIVECO Romania primeşte titlul de FINALIST la IT Excellence Awards 2011, categoria Solution Provider - Vertical Market, pentru soluţia eCustoms implementată la Autoritatea Vamală din România şi categoria Independent Software Provider - Enterprise Application pentru soluţia SIVECO Applications implementată la GRIRO.

ADLIC 2001 primeşte "Best Practice" la Bruxelles, conferinţa internaţională de eGovernment.

Nominalizare pentru platforma AeL de către Comisia Europeană la Information Society Prizes (European IST) - Bruxelles.

"International Star Award" pentru sistemul de calitate al SIVECO Romania - Geneva.

"Cel mai bun conţinut interactiv eContent", recompensat în cadrul World Summit Awards (World Summit on the Information Society).

Premiul de excelenţă "Investiţii inovative realizate pe plan local", OECD, Viena.

Proiectul Baza de Date Naţională a Educaţiei (BDNE) a primit distincţia Good Practice - European eGovernment Awards în 2007.

Nominalizare AeL Content la concursul ICT Prizes organizat anual de către Consiliul European pentru Ştiinţe Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE) - Bruxelles.

Sistemul Educaţional Informatizat (SEI) din România este considerat a fi una dintre cele mai importante realizări din lume în domeniul managementului de proiecte de către Asociaţia Internaţională de Project Management (IPMA) - Cracovia.

În cadrul competiţiei internaţionale "eLearning in Praxis", organizată în cadrul ediţiei a 7-a a conferinţei internaţionale ICETA (International Conference on Emerging eLearning Technologies and Applications), Slovacia, 18-20 Noiembrie 2009, proiectul SEI (Sistem Educaţional Informatizat), a primit distincţia de "Cea mai bună soluţie eLearning", pentru impactul pozitiv asupra sistemului educaţional românesc.

Sistemul Educaţional Informatizat (SEI) din România este considerat un exemplu de bună practică în Europa, fiind recunoscut în cadrul competiţiei European eGovernment Awards, o iniţiativă a Comisiei Europene.

Competiţia premiază la fiecare doi ani cele mai bune proiecte dezvoltate de autorităţile publice din Europa, care au ca scop facilitarea accesului cetăţenilor la serviciile publice şi reducerea barierelor birocratice, respectiv creşterea eficienţei administraţiilor prin promovarea soluţiilor IT.

SIVECO Romania a fost selectată ca finalistă în cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment - Partner of the Year, New Orleans.

Soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) a primit trofeul de Finalist la categoria "Proiecte de mari dimensiuni" din partea Asociaţiei Internaţionale de Project Management în cadrul IPMA Gala Awards, Helsinki.

Soluţia AeL eContent a primit "Best Production" în cadrul competiţiei internaţionale Diskobolos 2009, ICT Awards organizată de Union of ICT Societies (JISA), Belgrad. Competiţia DISKOBOLOS este considerată "Oscarul în domeniul IT&C din regiunea sud-est europeană".

SIVECO Romania a fost desemnată în finala mondială din cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference 2010, drept "Partenerul Anului" în regiunea Europei Centrale şi de Est la categoria "Citizenship" pentru proiectul "Economia bazată pe Cunoaştere".

Sistemul Educaţional Informatizat (SEI) a obţinut "Best ICT Accomplishments 2010" la Gala Diskobolos din Serbia.

SIVECO Romania primeşte titlul "Winner of European IT Excellence Award 2010" pentru implementarea soluţiei IT la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, la categoria Vertical Market.

În cadrul celei de-a 16-a ediţii a Galei Romanian Computer Show 2010 (RoCS), organizat de IDG România, SIVECO Romania a primit Premiul de Excelenţă, la categoria "IT-ul şi economia" pentru capacitatea soluţiei SIVECO Applications 2011 de a răspunde cu tehnologii inovatoare priorităţilor economice, prin componentele Managementul Deşeurilor şi Managementului Financiar al Proiectelor.

Irina Socol a primit trofeul "Prix Scientifique" în cadrul competiţie "Antreprenoriatul Feminin European" organizată de către reţeaua www.wimadame.com.

SIVECO Romania primeşte Trofeul de finalist în cadrul Galei IPMA 2010, pentru Portalul eComunitate şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri, componente ale proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", categoria Project Excellence in Medium-Sized Project, 2010.

SIVECO Romania primeşte medalia de AUR în competiţia eLearning Awards 2010, pentru Sistemul Educaţional Informatizat (SEI), la categoria "Best e-learning project securing widespread adoption".

SIVECO Romania a fost desemnată câştigătoarea Green Business Index (GBI) 2010, primul top al companiilor verzi din România, realizat de Asociaţia Green Revolution în parteneriat cu Ministerul Mediului. SIVECO Romania a primit, de asemenea şi locul 1 la categoriile "Transport" şi "Achiziţii Verzi" şi locul 2 la categoriile "Starea clădirilor" şi "Utilizarea Resurselor".

SIVECO Romania a primit "Certificate of Appreciation" din partea NATO Training Group pentru eforturile de sustinere a NATO Training Group/Working Group Individual Training & Education Developments (WG IT & EN).

Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania a primit diploma New European Champion 2011. Distincţia a fost acordată în cadrul evenimentului organizat de Forumul European pentru Cercetări Antreprenoriale (European Forum for Entrepreneurship Research EFER) în colaborare cu IESE Business School Barcelona şi Şcoala Economică din Varşovia.

SIVECO Romania a primit medalia de Laureat 2011 în cadrul competiţiei internaţionale Computerworld Honors Program, categoria "Emerging Technology" pentru performanţele soluţiei IT implementată la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA).

Proiectul New Computerized Transit System de la Autoritatea Naţională a Vămilor a obţinut marele titlu "Winner IPMA Awards 2011", oferit de International Project Management Association, Australia, 2011

SIVECO Romania a fost recunoscută de Microsoft ca "Partener al Anului 2011" în cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference 2011 (WPC).

Proiectul "Sistemul Informatic Unic Integrat" (SIUI) de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate primeste titlul de "Finalist" in competitia celor mai bune proiecte din lume in 2011, oferit de International Project Management Association, Australia, 2011

SIVECO Romania a primit din partea Microsoft recunoaşterea de partener strategic pentru educaţie în cadrul programului Microsoft National System Integrator (NSI).

În cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards, organizate pentru 280 de companii din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, SIVECO Romania a fost apreciată ca fiind cea mai de succes companie românească şi una dintre cele mai apreciate la nivel european.

SIVECO Romania primeşte titlul de Finalist la European IT Excellence Awards 2010 pentru implementarea sistemului de gestionare a documentelor şi fluxurilor de lucru SIVADOC la STX Offshore RO Tulcea (AKER Tulcea).

SIVECO Romania primeşte titlul de Finalist la European IT Excellence Awards 2010 pentru implementarea solutiei SIVECO Business Analyzer la Banca Naţională a României.

"Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment pentru programul SEI/AeL Manchester.

Platforma AeL primeşte confirmarea valorii sale internaţionale la EDUCA (Berlin, 2003) şi World Summit for International Society (Geneva, 2003).