0800 0800 05 - Noul număr TELVERDE pentru beneficiarii platformei de eLearning AeL | SIVECO Romania

0800 0800 05 - Noul număr TELVERDE pentru beneficiarii platformei de eLearning AeL

Joi, Februarie 12, 2009

Pentru a optimiza comunicarea cu toţi beneficiarii proiectelor  educaţionale şi utilizatorii soluţiilor de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania a fost alocat un nou număr TELVERDE - 0800 0800 05,  ce poate fi apelat gratuit din reţeaua RomTelecom. Echipa Call Center-ului poate fi apelatã de luni pânã vineri, între orele 08:00-20:00, programul putând fi adaptat în funcţie de trafic şi de solicitãrile primite. 

De la lansarea Centrului Naţional de suport tehnic în martie 2006, echipa SIVECO a răspuns la peste 11.000 de solicitări, dintre care 6.234 au fost solicitări telefonice. Echipa de suport tehnic răspunde cu promptitudine oricărei solicitări venite din partea profesorilor, elevilor, părinţilor, inspectorilor şcolari, consilierilor, directorilor de şcoli, etc. 

"Calitatea ridicată a serviciilor cu care ne-am obişnuit beneficiarii, ne motivează să fim din ce în ce mai buni. De aceea, întreaga echipă de specialişti din cadrul centrului de suport tehnic va rezolva orice problemă care ar putea apărea, într-un timp cât mai scurt",  a declarat Otto Zelch, Line of Business Director în cadrul SIVECO Romania.  

Principalii beneficiari ai serviciilor de suport tehnic sunt utilizatorii platformei de eLearning AeL şi ai soluţiei ASM, destinată managementului şcolii şi al resurselor unităţilor de învăţământ, dar şi elevii şi profesorii ce utilizează lecţiile interactive AeL în şcoală sau acasă. Operatorii centrului de suport oferă informaţii şi despre programele de formare adresate profesorilor în şcoli sau prin Casa Corpului Didactic. 

Unul dintre obiectivele majore ale componentei de suport tehnic îl reprezintă  şi furnizarea de asistenţă tehnică de specialitate şi informaţii actualizate pentru operatorii şi utilizatorii de la nivel naţional, judeţean şi local ai aplicaţiilor administrative, cum ar fi examenele naţionale şi Baza de Date Naţională a Educaţiei.  

Cei interesaţi pot contacta în continuare echipa de suport şi pe adresa de e-mail: ael@portal.edu.ro sau pot adresa întrebări prin intermediul forumului dedicat din cadrul portalului educaţional SEI: http://forum.edu.ro/.