10 alarme “de serviciu” pe care directorii companiilor le pot primi prin telefon | SIVECO Romania

Joi, Iulie 4, 2013
Cum să fiţi la zi cu toate verificările cerute de legislaţie pentru activele companiei

Fie că aveţi un parc de maşini sau că deţineţi o firmă de producţie, ca manager trebuie să fiţi la zi cu verificările cerute de lege ale bunurilor mobile şi imobile. Timpul în care evidenţa acestor activităţi era ţinută pe hârtie a trecut. Azi, cu ajutorul sistemului de mentenanţă din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2020 puteţi beneficia de “alarme online sau prin SMS”. Astfel, veţi primi avertizări privind termenele de expirare ale unor asigurări sau certificări. Cele mai frecvente alarme sunt pentru RCA, CASCO, ITP, rovinietă, anvelope, stingătoare de incendii, ascensoare, cântare, cazane, recipienţi.

“Directorii tehnici vor afla în timp util când trebuie făcute toate inspecţiile, verificările sau reînnoirile de certificări. Ei vor primi înainte cu o săptămână (termenul este parametrizabil) un email de avertizare privind data expirării  şi vor avea lista bunurilor ieşite din garanţie sau a celor care trebuie reverificate. De exemplu, la fiecare doi ani cântarele electronice trebuie verificate la Institutul de Metrologie, la fel şi cazanele care sunt revizuite de Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat, iar lista poate continua. O informare completă, corectă şi la timp va aduce nu numai un control al funcţionării echipamentelor în termenii prevăzuţi de lege, dar va scuti managerii de amenzi sau de alte situaţii neplăcute”, a declarat Ştefăniţă Ghiţă, Director Dezvoltare SIVECO Applications.

Noile facilităţi ale componentei Mentenanţă au fost implementate la SOCAR, una dintre cele mai mari companii petroliere și de gaze naturale din lume. La începutul acestui an SIVECO a anunţat că Black Sea Terminal Georgia, deţinut de compania SOCAR, va folosi componentele de Management Financiar, Mijloace Fixe, Stocuri, Mentenanţă şi Achiziţii din sistemul ERP SIVECO Applications 2020.