10 BURSE pentru Programul de Educaţie Managerială 2012: RURAL-Antreprenor | SIVECO Romania

10 BURSE pentru Programul de Educaţie Managerială 2012: RURAL-Antreprenor

Miercuri, Noiembrie 21, 2012
SIVECO Romania, în parteneriat cu Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, anunţă deschiderea sesiunii de aplicare pentru decernarea a 10 burse în cadrul Programul de Educaţie Managerială 2012: RURAL-Antreprenor

Cei interesaţi sunt rugaţi să transmită o scrisoare de intenţie până la data de 29 noiembrie 2012 la adresa: antreprenor@fntm.ro.

Selecţia bursierilor va fi facută de către comitetul de selecţie format din partenerii fundaţiei, susţinători financiari ai ofertei educaţionale.

Programul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce conţine platforma de e-Learning, consultanţă şi networking şi două platforme de promovare a produselor şi serviciilor beneficiarilor: e-Business şi e-Commerce.

Programul de Educaţie Managerială presupune parcurgerea a 7 module de curs: Firma şi mediul economic, Antreprenoriat şi inovare, Managementul afacerii, Marketingul afacerii, Finanţele şi contabilitatea afacerii, Comunicare şi negociere şi IT pentru afaceri, concepute de o echipă de profesori experimentaţi care vor acorda asistenţă cursanţilor prin intermediul forum-ului. Platforma de învăţare online a fost dezvoltată împreună cu partenerii SIVECO Romania (www.siveco.ro), PROJOB GmbH din Germania (www.projob-weiden.de), Formastur din Spania (www.formastur.es) şi Asociaţia Euro<26 (www.euro26.ro) în cadrul proiectului european RURAL-Antreprenor.

Instruirea prin e-Learning oferă o gamă largă de beneficii, printre care:

• utilizarea unor cursuri aplicate, dinamice, interactive şi intuitive;
  • posibilitatea autoevaluării permanente;
  • comoditatea şi uşurinţa în învăţare, cu posibilitatea personalizării învăţării;
  • studiul în ritmul propriu al cursantului, fără instructor, reduce stresul cu peste 50%;
  • accesarea cursului oricând şi de oriunde, prin intermediul internetului

În vederea absolvirii Programului de Educaţie Managerială, cursantul va promova testele online şi va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme întâmpinate în iniţierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

De asemenea, cursanţii vor putea beneficia pe parcursul celor 6 luni de studiu şi de consultanţă specializată a unui expert în afaceri, de posibilitatea de a-şi promova afacerea existentă sau viitoare în cadrul unui catalog de e-Business şi a unei platforme de vânzări online e-Commerce.

Înscriere: prin completarea formularului electronic online.

Taxa de participare: 1.000 RON.

Taxa se poate plăti în contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100.

Cei interesaţi să aplice pentru obţinerea uneia din cele 10 burse la Programul de Educaţie Managerială 2012: RURAL-Antreprenor, sunt invitaţi să trimită o scrisoare de intenţie la adresa antreprenor@fntm.ro

Absolvenţii cursurilor şi participanţii la programul RURAL-Antreprenor sunt invitaţi să devină promotori ai ofertei de educaţie FNTM, putând beneficia de un comision de până la 20% din vânzări. Îi invităm pe cei interesaţi să ni se alăture să transmită o scrisoare de intenţie la adresa antreprenor@fntm.ro.

Pentru elevi / studenţi / şomeri, FNTM oferă o reducere substanţială, taxa fiind de doar 100 RON.

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactaţi la adresa antreprenor@fntm.ro sau să accesaţi site-ul www.fntm.ro.