3 soluţii informatice cresc spectaculos performanţa companiilor care vor să iasă din criză | SIVECO Romania

3 soluţii informatice cresc spectaculos performanţa companiilor care vor să iasă din criză

Luni, Martie 29, 2010

SIVECO Applications 2011, SIVADOC şi SIVECO Business Analyzer de la SIVECO Romania reduc costurile şi eficientizează activităţile firmelor

Bucureşti, 29 martie 2010 - Primele semnale pozitive prezentate de rapoartele oficiale indică o creştere a producţiei industriale cu 7,1%, a comenzilor pentru industria românească de 16% şi a exporturilor cu 19,8%, faţă de ianuarie 2009. Pe o piaţă care dă semne de dezmorţire, soluţiile informatice vin în ajutorul companiilor care se grăbesc să îşi consolideze drumul spre relansare.

Trei soluţii de referinţă ale SIVECO Romania, recent premiate în cadrul competiţiei European IT Excellence Awards 2010, se pliază perfect pe necesităţile actuale ale companiilor, care doresc reduceri de costuri, eficienţă şi un control sporit al activităţilor. SIVECO Applications 2011, produsul ERP de referinţă al SIVECO Romania, soluţia de management al documentelor SIVADOC şi SIVECO Business Analyzer reprezintă instrumente utile pentru companiile care vor să depăşească mai repede criza.

Noua versiune a pachetului integrat SIVECO Applications 2011 aduce beneficiarilor săi o structură îmbunătăţită a sistemului, precum şi funcţionalităţi noi, conţinând acum 45 de componente ce acoperă practic toate nevoile de informatizare ale companiilor din cele mai variate sectoare de activitate.

SIVECO Applications 2011 asigură reducerea volumului de muncă manuală dedicată activităţii financiar-contabile cu 25%, creşterea productivităţii muncii administrative cu 25%, sporirea cu peste 20% a creanţelor recuperate de la debitori, reducerea cu 20% a costurilor reparaţiilor de întreţinere curente şi capitale, reducerea cu peste 60% a stocurilor supranormative, a celor cu mişcare lentă sau fără mişcare, reducerea cu peste 70% a volumului de muncă necesar calculului salariilor, eliminarea, practic, 100% a erorilor de calcul al salariilor.

"Prin facilităţile pe care le pune la dispoziţie, SIVECO Applications 2011 realizează integrarea tuturor funcţiilor de conducere ale unei companii, de la planificarea resurselor, asigurarea stocului de materii prime şi materiale, definirea tehnologiilor, coordonarea proceselor de producţie, până la realizarea gestiunii financiar-contabile, a resurselor umane, a vânzărilor de produse finite, menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor cu clienţii şi partenerii", a declarat Aurora Crusti, Vicepreşedinte Adjunct Divizia Comercială, în cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Business Analyzer monitorizează şi corelează toate nivelele activităţii companiei, permiţând o prelucrare analitică şi sintetică a datelor în timp real. Consecinţa: o reacţie rapidă şi eficientă în luarea deciziilor, acestea fiind bazate pe informaţii de sinteză, coerente, consistente, primite în timp util. Astfel, managerii vor fi degrevaţi de problemele neimportante, putându-se concentra doar pe cele cu adevărat esenţiale pentru activitatea companiei, care să le permită controlul costurilor şi identificarea de surse de sporire a profitului.

Soluţia de management al documentelor şi fluxurilor de lucru SIVADOC are ca scop central fluidizarea şi automatizarea circuitului de documente, indiferent de forma şi suportul acestora. Reprezentând pentru beneficiari o investiţie cu rezultate atât pe termen scurt cât şi pe termen lung, SIVADOC rezolvă problemele critice ale organizaţiilor privind arhivarea electronică, indexarea, căutarea, securitatea, administrarea şi integrarea documentelor. Sistemul de gestiune al documentelor reduce cu cel puţin 30% consumul de hârtie, reduce cu 45% timpul alocat de manageri documentelor şi cu 15% costurile cu documentele.