5 atuuri pentru a lucra în proiecte cu Uniunea Europeană | SIVECO Romania

5 atuuri pentru a lucra în proiecte cu Uniunea Europeană

Joi, Septembrie 8, 2011

SIVECO Romania implementează peste 20 de proiecte pentru Comisia Europeană şi furnizează servicii de dezvoltare software şi mentenanţă pentru 5 organizaţii importante ale Uniunii Europene.

București, 8 septembrie 2011 - Să lucrezi pentru organizaţii ale Uniunii Europene şi pentru Comisia Europeană este o carte de vizită extrem de apreciată. Puţine sunt însă firmele care pot obţine această referinţă. SIVECO Romania este una dintre companiile care a câştigat o experienţă consistentă în furnizarea de servicii pentru aceşti beneficiari de elită.

Care sunt atuurile companiei? Experienţa consistentă în proiecte software de anvergură, respectarea standardelor de tehnologii, asumarea cerinţelor în termeni financiari şi de performanţă, asigurarea corectă şi optimă a resurselor umane şi o foarte bună comunicare. Toate acestea sunt condiţii esenţiale pentru a putea lucra în proiecte pentru Comisia Europeană.

SIVECO Romania este implicată acum alături de parteneri internaţionali în implementarea a peste 20 de proiecte pentru Comisia Europeană şi furnizează servicii de dezvoltare software şi mentenanţă pentru 5 organizaţii importante ale Uniunii Europene.

Compania a încheiat primul contract cu Oficiul pentru Publicaţii al Uniunii Europene pentru mentenanța și dezvoltarea sistemelor informatice ale portalului CORDIS - portalul cercetării europene. Contractele cadru au fost semnate în 2009 și au durata de 4 ani. Portalul este principalul punct de informare pentru programele de cercetare finanțate de Comisia Europeană.

Au urmat Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei în care compania furnizează servicii software pentru aplicaţii colaborative de gestionare a documentelor, înregistrărilor şi fluxurilor de lucru. EASA este instituţia-cheie a Uniunii Europene responsabilă de strategia pentru siguranţa aviaţiei. Un alt proiect privind furnizarea de sisteme de date spaţiale - Geographic Information Systems este dezvoltat pentru Institutul de Statistică al Uniunii Europene Eurostat. SIVECO Romania are în derulare un contract de consultanță pentru programul Jaspers, EuropeAid, şi pentru dezvoltarea portalului de educare al consumatorilor europeni Dolceta.

"Avem încrederea că oferim cele mai bune soluţii şi servicii şi că putem să ne asumăm responsabilităţi. Puţine firme pot să răspundă cerinţelor organizaţiilor Comisiei Europene în termeni financiari şi de performanţă. Suntem foarte bine aliniați cu necesitățile proiectelor, atât ca viziune, cât și din punct de vedere al competențelor. În cadrul SIVECO Romania lucrează unii dintre cei mai buni specialişti software, recunoscuti ca atare la nivel european, în condiţiile în care şcoala românească de software este foarte apreciată în Uniunea Europeană", a declarat Ştefan Morcov, vicepreşedinte SIVECO Romania.

SIVECO este în plină expansiune internaţională în ţări din Europa Centrală şi de Est, din Uniunea Europeană, din spaţiul Comunităţii Statelor Independente, din Orientul Mijlociu şi Apropiat, din nordul Africii. Compania exportă servicii şi sisteme în domeniul sănătăţii, educaţiei, agriculturii, vămilor şi pentru sectorul financiar-bancar.