SIVECO la IM World 2013 | SIVECO Romania

SIVECO la I&M World 2013

Vineri, Octombrie 11, 2013
"Meet the Prophets and their Digital Prophecies" a fost sloganul sub care s-a desfăşurat a doua ediție a evenimentului dedicat soluțiilor mobile și IT

Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment „business to business” dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software din România, a prilejuit în perioada 9-10 octombrie, la Romexpo, prezentarea de aplicații și soluții de business, destinate marilor companii, proprietarilor de magazine online, dar și micilor întreprinzători.

Conferințele, prezentările live, dar și atitudinea deschisă față de publicul mai mult sau mai puțin cunoscător, au avut menirea să impulsioneze companiile mici și mari să își îmbunătățească prezența online.

În prima zi a evenimentului, Radu Jugureanu, directorul departamentului de eContent din SIVECO, a susținut conferința despre "eLearning The Need of Change". Vizitatorii (care au trebuit să se înscrie online) la Business Software Stage au urmărit live expunerea despre secretul evoluției noastre ca specie rațională: nevoia de schimbare.

Prezența SIVECO la acest eveniment de amploare a suscitat interes printre vizitatori, la standul companiei fiind prezentate cele mai cunoscute soluții business-to-business: SIVECO Applications, SIVADOC și AeL eContent.

SIVECO Applications 2020

Soluţia integrată de tip Enterprise Application Suite - EAS, pentru managementul competitiv al companiilor, acoperă toate activităţile din cadrul unei companii şi asigură gestionarea resurselor, automatizarea fluxurilor de date şi reproiectarea fluxurilor informatice, consistenţa şi coerenţa datelor, precum şi regăsirea şi raportarea rapidă a informaţiilor. Având un grad înalt de personalizare şi fiind proiectat după standarde de ultimă generaţie, SIVECO Applications 2020 se adaptează specificului fiecărei companii, contribuie semnificativ la eficientizarea activităţii şi oferă control total şi o imagine completă asupra întregii afaceri, în acord cu reglementarile legale.

1.300 de organizaţii din ţară şi din străinătate îşi gestionează activitatea şi resursele folosind SIVECO Applications 2020.

SIVECO Romania a dobândit, în special în ultimii 3 ani, o vastă expertiză în dezvoltarea de conţinut educaţional multimedia pentru formarea iniţială sau continuă a angajaţilor.

SIVADOC

Managementul Documentelor şi Fluxurilor de Lucru – pe scurt, SIVADOC - rezolvă problemele critice ale companiilor privind arhivarea electronică, workflow-ul, indexarea, căutarea, securitatea, administrarea şi integrarea documentelor.

SIVADOC oferă o platformă comună care unifică procesele şi informaţia, în scopul fluidizării circuitului documentelor, facilitării accesului la informaţii, dar, totodată, şi al protejării împotriva accesului neautorizat.

Experienţa SIVECO Romania de implementare a soluţiei proprii SIVADOC în diverse tipuri de organizaţii a evidenţiat o reducere a timpului de comunicare în medie cu 70-80%, precum şi o diminuare consistentă a timpului cheltuit cu realizarea diverselor rapoarte de activitate. Și cum timpul înseamnă bani, implementarea SIVADOC la nivelul organizaţiei va conduce la creşterea eficienței și calității muncii, la reducerea arhivei fizice de documente şi a spaţiului de stocare a acesteia.

AeL eContent

Prin intermediul sistemului AeL Enterprise, participanţii au acces permanent la lecţii interactive AeL, facilităţi multimedia şi la un modul colaborativ. Proiectul este dezvoltat pe baza unor abordări constructiviste şi centrate pe cursant. Fiecare lecţie interactivă ajută cursantul să caute, să cerceteze, să descopere soluţii şi să-şi formeze propriul bagaj de cunoştinţe, transformând procesul educaţional într-o experienţă plăcută.

Printre domeniile profesionale abordate de cursurile realizate de SIVECO Romania, amintim medicina și management sanitar, tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, marketing şi vânzări: managementul vânzărilor, perfecţionare în meserii ca technician topo-cadastru, electricieni, automatişti etc.