10 aplicații informatice pentru primării și consilii județene

10 aplicații informatice pentru primării și consilii județene

Vineri, Octombrie 30, 2015

Administrația publică locală are nevoie de cele mai eficiente instrumente informatice pentru a-și îmbunătăți activitatea

10 aplicații informatice moderne ajută primarii de municipiu, oraș sau comună și președinții de consilii județene să răspundă pozitiv la următoarele întrebări: Administrați eficient impozitele și taxele aferente bugetului local? Oferiți informaţia potrivită, la momentul potrivit, pentru audienţa potrivită? Aveți o imagine corectă a indicatorilor financiari și de performanță care să vă ajute să luați cele mai bune decizii? Aveți funcţionari bine pregătiți? Valorizați potențialul de informare a instituțiilor culturale?

O administrație publică modernă este dependentă de automatizarea proceselor. Iată de ce SIVECO România a realizat un pachet informatic complet dedicat atât primăriilor, cât și consiliilor județene: Modulul de Taxe și impozite, Registrul agricol, Managementul Documentelor și Fluxurilor de Lucru, SIVECO Portal, Platforma colaborativă, Tablou de bord, Conținut digital pentru cursuri, Performanța angajaților,  Acces online la informații angajați, Promovarea patrimoniului cultural.

Utilizarea acestor aplicații reduce timpul necesar prelucrării datelor și informațiilor datorită gestionării automatizate a documentelor , asigură un răspuns mai rapid la solicitări și o administrare eficientă a colectării și utilizării taxelor locale, precum și o îmbunătățire semnificativă a nivelului de pregătire a personalului. Primarii vor putea lua decizii mai bune, fundamentate pe indicatori financiari și de performanță.

”Știm cu toții că exigențele consumatorilor de servicii publice sunt din ce în ce mai ridicate. Tocmai de aceea am dorit să îmbunătățim relația administrație publică – cetățean și în același timp să ușurăm și munca funcționarilor. Soluțiile noastre sunt aliniate la legislaţia în vigoare şi la standardele europene și asigură un control stabil şi o comunicare facilă, în timp real, la toate nivelurile de decizie şi cu toate categoriile de public. Dorim ca primăriile și consiliile județene să se bucure de toate avantajele pe care le aduc aplicațiile noastre și să le folosească cu încredere", afirmă Cristina Ițcuș, Director Departament Fonduri Structurale SIVECO Romania. 

Soluțiile informatice dedicate administrației publice pot fi achiziționate utilizând finanțare prin Programul Operațional Regional , Programul Operațional Capacitate Administrativă, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Programele de Cooperare Teritorială.