De 7 ani consecutivi, SIVECO Romania stabileşte repere de inovaţie în eLearning la expoziţia BETT Show din Londra | SIVECO Romania

De 7 ani consecutivi, SIVECO Romania stabileşte repere de inovaţie în eLearning la expoziţia BETT Show din Londra

Miercuri, Februarie 6, 2013
SIVECO Romania a prezentat la BETT 2013 cele mai noi tehnologii din domeniul educaţional

SIVECO Romania a participat în perioada 30 ianuarie – 2 februarie la BETT Londra 2013, unul dintre cele mai importante târguri educaţionale din lume, care a atras şi anul acesta peste 35.000 de vizitatori din întreaga lume, interesaţi de cele mai inovatoare tehnologii pentru educaţie.

Echipa prezentă la standul SIVECO a intrat în dialog cu numeroşi participanţi la eveniment, din toate colţurile lumii, interesaţi de soluţiile digitale educaţionale dezvoltate de companie: miniştri de educaţie şi reprezentanţi guvernamentali, profesori, factori de decizie din instituţii de învăţământ, cercetători şi specialişti în domeniul educaţiei. Aceştia au avut posibilitatea de a experimenta ei înşişi lecţii pentru tablete şi aplicaţii interactive care folosesc tehnologia Augmented Reality, precum şi modul de lucru cu aplicaţii educaţionale interactive dezvoltate pentru dispozitive multi-touch.

"Am avut un număr extrem de mare de vizitatori interesaţi de toate aceste tehnologii care le oferă elevilor un alt mod de a învăţa – interactiv, intuitiv, atractiv. Totodată, prezenţa constantă a SIVECO la BETT Show din Londra ne permite să fim în permanenţă la curent cu produsele educaţionale de ultimă generaţie şi să aflăm direct de la beneficiarii soluţiilor de eLearning ce noi caracteristici şi soluţii le sunt necesare în procesul educaţional.”, a declarat Radu Jugureanu, eContent Manager, SIVECO Romania.

La această ediţie a târgului, SIVECO Romania a participat în parteneriat cu Centrul Naţional de Informatizare (CNI) din Kazakhstan, alături de care a dezvoltat şi implementat conţinut educaţional digital în peste 530 de şcoli, gimnazii şi licee, având Ministerul Educaţiei din Kazakhstan drept client.

"Participarea în acest proces amplu, de informatizare a sistemului educaţional din Kazakhstan ne onorează şi suntem mândri să fim consideraţi de Ministerul Educaţiei din Kazakhstan un partener de încredere. În acest moment, elevii şi profesorii din Kazakhstan au la dispoziţie peste 4.200 de resurse multimedia interactive în limba rusă şi kazahă, care acoperă 23 de materii, printre care matematică, algebră, geometrie, dar şi materii vocaţionale." a adăugat Radu Jugureanu.

Soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania sunt apreciate la nivel internaţional şi deja recunoscute şi pe piaţa din UK, unde au primit recent două nominalizări în finala prestigioasei competiţii European IT & Software Excellence Awards 2013, pentru implementarea din Kazakhstan şi pentru conţinutul educaţional dezvoltat şi implementat pe dispozitive interactive multi-touch pentru Ministerul Educaţiei Naţionale din România.