Campaniile noastre de bine continuă | SIVECO Romania

Campaniile noastre de bine continuă

Miercuri, Mai 27, 2015

Anul trecut, am dat startul campaniei  ”O carte – un dar din suflet pentru minte” pentru dotarea bibliotecilor și centrelor de îngrijire a copiilor și persoanelor vârstnice cu materiale educaționale: atlase de călătorie, enciclopedii, cărți motivaționale și istorice.

Pentru că feedbackul primit de la beneficiari a fost unul încurajator, am decis să continuăm acest proiect, astfel că anul acesta donațiile noastre au ajuns la Liceul A.D.Xenopol, Salvați Delta și la ArCub.

În decembrie 2014, colegii din Departamentul eAgriculture au colectat pachete cu mâncare și hăinuțe și le-au donat familiilor foarte sărace. 59 de copii din familii destrămate sau extrem de sărace din Tâmboiești, judetul Vrancea, din Parava, Roșiori, Izvorul Berheciului - din județul Bacău și din împrejurimile orașului au fost fericiți să primească cadourile noastre. Poveștile lor de viață, unele foarte triste, au adus lacrimi în ochii voluntarilor.

Și această acțiune continuă. Una dintre familiile vizitate de colegii noștri care are cinci copii și se afla în pragul de a-și pierde și camera mică în care trăia este ajutată acum să obțină de la primărie un teren pentru construirea unei case. Dorim să adunăm cât mai mulți voluntari din SIVECO care să sprijine această familie să-și clădească o casă frumoasă.