Cel mai bun conţinut educaţional în lume prezent la BETT 2007 | SIVECO Romania

Cel mai bun conţinut educaţional în lume prezent la BETT 2007

Joi, Ianuarie 18, 2007

Bucureşti, 18 ianuarie 2007 - BETT 2007 Show, cel mai important eveniment internaţional din mediul educaţional a reunit recent, la centrul expoziţional Olympia din Londra, peste 28,000 de vizitatori şi 650 expozanţi care au prezentat soluţii inovative  ce răspund perfect noilor tendinţe din mediul educaţional.

De-a lungul celor patru zile ale manifestării, la BETT Show, cei mai importanţi furnizori de soluţii eLearning s-au întâlnit cu profesori care folosesc sau doresc să folosească soluţiile informatice şi conţinut educaţional în procesul de instruire, cu factori de decizie din domeniul educaţiei, cu directori de companii care doresc să îşi perfecţioneze angajaţii (cea mai importantă resursă din cadrul companiei) cu ajutorul noilor soluţii.

În cadrul expoziţiei, reprezentanţii SIVECO Romania au prezentat vizitatorilor beneficiile platformei şi lecţiilor interactive AeL, avantaje de care se bucură în prezent elevii şi profesorii  din peste 4800 de şcoli şi licee din România, Sistemul Educaţional Informatizat din România fiind apreciat ca unul dintre cele mai avansate proiecte de acest gen din lume în acest moment.

Vizitatorii standului SIVECO,  au putut testa soluţia de eLearning AeL, apreciind în mod deosebit avantajele pe care le pot aduce lecţiile interactive AeL procesului de predare-învăţare şi confirmând elementele care au condus la aprecierea acestui produs ca cel mai bun conţinut educaţional din lume în anul 2005, la World Summit of the information Society (WSIS).

Asigurând un schimb de informaţii dinamic şi interactiv între utilizator şi sistem, cât şi posibilitatea de a utiliza lecţiile pe o platformă de eLearning sau independent în cadrul unor sesiuni individuale sau colective de instruire, lecţiile AeL reprezintă o metodă de instruire flexibilă, modernă şi eficientă  care conduce la centrarea procesului didactic pe elev. Elevul devine astfel unul dintre constructorii propriei cunoaşteri, dobândind un rol care, chiar şi în trecutul apropiat, îi era necunoscut.

Am avut o deosebită plăcere să constatăm că toţi cei care se opreau la standul nostru au apreciat Ae -ul ca fiind un LCMS (Learning and Content Management System) de mare valoare, o soluţie unică şi modernă care aduce un plus de valoare procesului de instruire. De asemenea, lecţiile interactive AeL au fost foarte apreciate ele reprezentând o modalitate nouă de a învăţa, mult mai deschisă, flexibilă şi accesibilă eficientizând modalităţile clasice de predare şi ajutând elevii să înţeleagă procese pe care un profesor nu le-ar putea explica folosind doar creta şi tabla de scris. Toţi cei care ne-au vizitat observau plusul de valoare pe care aceste materiale interactive îl aduc în educaţie”, declară Ştefan Morcov, AeL Product Manager.

În cadrul expoziţiei, reprezentanţii SIVECO Romania au identificat direcţii foarte bune de colaborare cu mari firme producătoare de soluţii eLearning, produsele şi expertiza deţinută de compania românească reprezentând un punct de atracţie pentru vizitatorii şi reprezentanţii organizaţiilor participante la eveniment.