Cele mai noi produse educaţionale cresc interesul elevilor de a învăţa | SIVECO Romania

Cele mai noi produse educaţionale cresc interesul elevilor de a învăţa

Vineri, Noiembrie 21, 2008

Ridicarea standardelor adoptate în învăţământul obligatoriu şi creşterea rolului IT în aria materialelor didactice au fost principalele teme abordate la Târgul WorldDidac, ce a avut loc recent în oraşul Basel, din Elveţia. 423 de expozanţi din 31 de ţări au prezentat ofertele educaţionale unui număr de 20.000 de vizitatori din 76 de ţări.

Participant la eveniment, Ştefan Morcov, Deputy Comercial VicePresident eLearning, a avut ocazia sa compare soluţiile de eLearning produse de SIVECO Romania cu oferta globală a momentului şi, totodată, nivelul de asimilare a educaţiei asistate de calculator din Romania cu cel din alte ţări.

Expozanţi din toata lumea au venit la târg cu cea mai nouă ofertă de servicii şi produse pentru toate nivelurile de educaţie şi pregătire.

Table digitale interactive, cărţi care te învaţă să cânţi, cu suport de CD, cursuri de engleză de afaceri, povestiri din care copiii învaţă mai uşor matematica, laboratoare de date, cifre şi tabele condensate într-un dispozitiv de 7 cm dotat cu touch screen - sunt doar câteva din produsele care au atras atenţia vizitatorilor.

"Experienţa SIVECO Romania în domeniul materialelor educaţionale este una care se ridică la standarde europene. Suntem mândri că avem produse performante care pot fi folosite oriunde în lume. Tehnologia informaţiei ocupă un loc tot mai însemnat în aria educaţiei", a declarat Stefan Morcov.  

WorldDidac este locul dedicat proiectelor internaţionale. De aceea, târgul este vizitat de oficiali din educaţie, dar şi de cumpărători şi dealeri.

Vizitatori de vârste diferite au fost interesaţi de demonstraţiile făcute la diverse standuri, organizatorii reuşind să pună în contact  furnizori de servicii educaţionale şi reprezentanţi ai publicului căruia aceştia se adresează.