Compania SIVECO Romania a fost desemnată Campion Naţional în cadrul European Business Awards | SIVECO Romania

Joi, Noiembrie 1, 2012
În faza următoare a competiţiei, compania concurează pentru prestigiosul titlu Ruban d’Honneur

SIVECO Romania va reprezenta România în următoarea etapă a competiţiei European Business Awards 2013 (www.businessawardseurope.com), în calitate de Campion Naţional. Compania concurează pentru prestigiosul premiu Ruban d’Honneur la categoria „expansiune internaţională” fiind în competiţie directă cu campionii naţionali din cele 28 de ţări participante.

"Suntem foarte onoraţi că reprezentăm România la European Business Awards, cu atât mai mult cu cât am fost selectaţi campioni naţionali în ultimii 4 ani. Fireşte, sperăm să ne adjudecăm din nou râvnitul Ruban d’Honneur, la categoria “expansiune internaţională”. Suntem bucuroşi că putem să demonstrăm o dată în plus valoarea echipei SIVECO, echipa care s-a impus în ultimii 20 de ani ca lider pe piaţa naţională şi un nume recunoscut în peste 34 de ţări de pe patru continente", declară Irina Socol, Preşedinte şi Director General, SIVECO Romania.

Competiţia European Business Awards foloseşte un sistem de selecţie extrem de exigent. În prima fază sunt desemnaţi campionii naţionali. Ulterior, un juriu prestigios, format din lideri de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic şi jurnalişti, decide până în aprilie 2013 care sunt companiile de top care merită Ruban d’Honneur.

„În acest an, elementul nou introdus competiţiei, acela de susţinere video a aplicaţiilor înscrise, a permis juriului nostru de experți să înţeleagă mai bine strategiile de afaceri ale tuturor finaliştilor. Acesta este motivul pentru care competiţia a fost şi mai strânsă, în comparaţie cu ceilalţi ani." declară Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Pentru mai multe informaţii cu privire la European Business Awards, vă rugăm să vizitaţi www.businessawardseurope.com.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare în 22 de ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competiţie care recunoaşte şi promovează excelenţa, cele mai bune practici şi inovaţia şi etica în comunitatea de afaceri europeană. Aceasta se conformează direcţiilor Uniunii Europene şi ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei.

European Business Awards s-a impus rapid ca distincţie importantă în mediul de afaceri european şi este recunoscut ca o platformă de top pe continentul nostru.

European Business Awards urmăreste trei scopuri mari şi distincte:

• Generează exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeană
  • Creeaza notorietate şi susţine personalităţile şi organizaţii de succes
  • Propune studii de caz şi modalităti de dobândire a expertizei, împărtăşite de organizaţii cu performanţe excepţionale.

European Business Awards beneficiază de suportul: RSM International, Infosys, Millicom International Cellular S.A. şi UK Trade & Investment (UKTI).

Competiţia identifică şi promovează exemple de persoane şi organizaţii care au obţinut rezultate de excepţie diferenţiându-le ca şi companii de top, lideri de business şi antreprenori în Europa.