Consolidarea parteneriatului strategic dintre ORACLE şi SIVECO România | SIVECO Romania

Consolidarea parteneriatului strategic dintre ORACLE şi SIVECO România

Joi, Mai 17, 2007

Bucureşti, 17 Mai 2007 – Demarat în 1995, parteneriatul dintre ORACLE, unul dintre liderii IT la nivel mondial şi SIVECO România, cea mai mare casă românească de software, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte de un real succes. Colaborarea s-a desfăşurat pe mai multe planuri: tehnic, comercial şi de marketing şi s-a dezvoltat continuu.

Compania SIVECO România a obtinut, de curând, cea mai înaltă certificare pe tehnologie în cadrul programului de parteneriat cu ORACLE, devenind, astfel, Certified Advantage Partner.

Această certificare demonstrează angajamentul pe care SIVECO România îl are în relaţia sa de parteneriat cu compania ORACLE şi profesionalismul de care a dat dovadă în toţi aceşti ani.

SIVECO România face parte din programul ORACLE Partner Network (OPN) şi dispune, pe lângă competenţe avansate în tehnologia ORACLE, şi de capabilităţi de implementare a familiei de produse ORACLE Applications. Mai mult, SIVECO România are un departament dedicat acestei activităţi, prin care îşi propune să combine capabilităţile produsului cu cerinţele specifice pieţei româneşti, mai ales acum, din perspectiva integrării in UE.

SIVECO România propune organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa unică europeană şi soluţia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) – SIVECO Applications 2010, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizeazând baza de date ORACLE, într-o arhitectură Client - Server sau pe 3 niveluri.

Numărul partenerilor ORACLE din România certificaţi la nivelul CAP (Certified Advantage Partner) este foarte restrâns, de aici şi importanţa acestui cerc select din care SIVECO România face acum parte, în mod oficial.

Avantajele statutului de Certified Advantage Partner includ poziţia foarte bună în rândul partenerilor ORACLE, întâietate în fructificarea oportunităţilor de business identificate,  vizibilitate mare a expertizei pe care compania o deţine în domeniul soluţiilor informatice. În calitate de Certified Advantage Partner, SIVECO România dobândeşte prioritate în participarea la manifestările şi forumurile ORACLE, precum şi conditii avantajoase de training şi suport.

„SIVECO România poate susţine cu succes parteneriatul cu compania ORACLE întrucât deţine o experienţă considerabilă şi un portofoliu specializat de soluţii, acoperind o arie largă de business. Ne considerăm unul dintre cei mai importanţi parteneri ORACLE din România şi suntem convinşi că această colaborare strategică susţine în mod real progresul mediului de afaceri românesc, prin crearea de noi oportunităţi în plan local”, afirmă doamna Irina Socol, Director General SIVECO România.