Consiliul de administratie al SIVECO Romania il numește pe Florin Ilia in functia de Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie

Consiliul de administrație al SIVECO România îl numește pe Florin Ilia în funcția de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație

Vineri, Septembrie 19, 2014

Din punct de vedere operațional și managerial, SIVECO funcționează la parametri normali

SIVECO România anunță că Florin Ilia ocupă, cu efect imediat, poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și Director General al companiei. Numirea a fost făcută de către acționari și Consiliul de administrație SIVECO, în urma deciziei doamnei Irina Socol de retragere din funcțiile executive. Compania anunță totodată și cooptarea în Consiliul de administrație a doamnei Doina Binig, Vicepreședinte Strategie.

"Nu doresc ca actuala situație să afecteze activitatea companiei. Până la clarificarea situației, am decis să mă retrag din poziția de Director General, urmând ca SIVECO să fie condusă pe mai departe de către echipa de profesioniști care a adus recunoaștere internațională firmei și industriei IT din țara noastră", spune doamna Irina Socol.

Compania colaborează în continuare cu autoritățile cu privire la orice acte judiciare vizând compania și pe reprezentanții săi.

"Din punct de vedere operațional și managerial, SIVECO funcționează la parametri normali. Ne respectăm toate angajamentele asumate față de clienții și partenerii noștri în proiectele naționale și internaționale pe care le derulăm. Soluţiile informatice dezvoltate de echipa noastră contribuie semnificativ la modernizarea unor domenii esenţiale ale societăţii: economie, educaţie, sănătate, cultură, mediu, contribuind la creşterea calităţii vieţii cetățenilor români și din 27 țări de pe patru continente", declară Florin Ilia, noul Director General al SIVECO.

 Florin Ilia (47 ani) este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică din Universitatea din București.

 Este specialist în sisteme IT, cu o solidă experiență în coordonarea proiectelor naționale de mare complexitate,  precum și unul din artizanii extinderii internaționale a companiei. S-a alăturat echipei SIVECO România în 1994.

 

 


 Doina Binig (45 ani) este absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Institutului Politehnic din București.

 S-a alăturat echipei SIVECO România în 2007, coordonând activităţile de dezvoltare a strategiei companiei. Doina  Binig lucrează în domeniul IT din 1993, având o importantă experiență acumulată în companii multinaționale.