Creşterea echipei SIVECO Romania continuă şi în 2008, prin angajarea a 200 de specialişti | SIVECO Romania

Creşterea echipei SIVECO Romania continuă şi în 2008, prin angajarea a 200 de specialişti

Luni, Februarie 18, 2008

 

Extinderea echipei celei mai importante case româneşti de software continuă şi în 2008 prin anunţarea angajării a încă 200 de specialişti. SIVECO Romania întruneşte astăzi peste 700 de specialişti, cu o rată consolidată de creştere a echipei de peste  20% pe an. Pentru a susţine planurile de business stabilite la nivelul anului 2008, compania îşi propune continuarea creşterii echipei sale, prioritar în zona de programare, dar şi pe partea de management de proiect şi vânzări.

„Pentru 2008, ne-am propus extinderea afacerilor noastre la nivel internaţional, fără a părăsi însă piaţa locală, ce prezintă un potenţial impresionant şi numeroase oportunităţi de fructificat. Pentru susţinerea strategiei de dezvoltare la nivel de companie, ne propunem să continuăm implementarea unei politici de personal care  atrage şi fidelizează cei mai buni specialişti de pe piaţă, dar şi tineri absolvenţi, dornici să îşi înceapă cariera într-una dintre cele mai importante companii de integrare software din regiune”, declară Daniela Bichir, Vice-Preşedinte Resurse Umane&Calitate, SIVECO Romania.

Gama largă de probleme rezolvate de specialiştii SIVECO, numărul impresionant de proiecte de succes au adus, an de an, mai multă expertiză în companie dar şi un număr crescător de clienţi, cu proiecte şi necesităţi din ce în ce mai complexe.

Compania îşi concentrează eforturile de recrutare prioritar în direcţia programatorilor Java, dezvoltatorilor Oracle, dar şi pentru poziţiile de Project Manageri şi reprezentanţi comerciali, de mare importanţă în evoluţia viitoare a companiei. Proiectele complexe necesită specialişti cu cunoştinţe deja consolidate în sfera de software, dar şi cu o expertiză în zona de business, mai ales pentru poziţiile ce impun coordonarea de proiecte. Câteva dintre posturile agreate pentru 2008 sunt deja anunţate pe site-ul companiei, http://www.siveco.ro/ro/despre-siveco-romania/cariere, la secţiunea Cariere, urmând a fi actualizate cu regularitate în funcţie de evoluţia angajărilor.

Cu o reputaţie deja consolidată în mediul universitar, SIVECO este una dintre puţinele companii româneşti care angajează în mod consecvent tineri absolvenţi, oferindu-le şanse reale de evoluţie profesională în cadrul organizaţiei. „În SIVECO, se avansează foarte devreme atunci când rezultatele profesionale ale angajatului confirmă o evoluţie pozitivă a acestuia. Mărturie stau mulţi colegi foarte tineri, angajaţi acum câţiva ani ca programatori, pentru ca, acum, să coordoneze cu succes echipe foarte mari, din poziţii de Project Manager, Directori de Departament sau de Linii de Business”, declară Daniela Bichir.

Potrivit managementului de resurse umane din cadrul SIVECO, devine tot mai importantă susţinerea creşterii pe partea de business printr-o cultură organizaţională puternică bazată pe o politică flexibilă a resurselor umane.