Cu SIVECO Applications 2011 costurile firmelor de transport se reduc substanţial | SIVECO Romania

Cu SIVECO Applications 2011 costurile firmelor de transport se reduc substanţial

Luni, Noiembrie 1, 2010

Informatizarea operaţiunilor de transport asigură utilizarea eficientă a mijloacelor de transport şi a personalului

Bucureşti, 1 noiembrie 2010 - Competiţia pe piaţa de transporturi unde activează 25.000 de companii cu licenţă este tot mai accentuată din cauza creşterii constante a preţurilor carburanţilor şi a scăderii volumului de transport. Astfel, tot mai mulţi agenţi economici au înțeles utilitatea unei soluţii informatice performante care să gestioneze eficient activitatea mijloacelor de transport de care dispun.

O soluţie optimă pentru urmărirea şi eficientizarea activităţii mijloacelor de transport dintr-o organizaţie este Managementul Transporturilor, soluție inclusă în pachetul integrat SIVECO Applications 2011.

Acest modul al sistemului informatic integrat oferit de SIVECO Romania permite optimizarea costurilor operaţionale printr-o utilizare eficientă a mijloacelor de transport şi a personalului asociat acestora.

Componenta oferită de SIVECO Romania contribuie semnificativ la monitorizarea şi gestionarea resurselor umane, materiale şi tehnice, alocate activităţilor de transport, generarea şi gestionarea rapoartelor referitoare la activităţile de transport, calcularea coeficienţilor de profitabilitate, reducerea costurilor pe care le implică procesul de transport.

Aplicaţia Managementul Transporturilor a fost concepută pentru a permite gestionarea operativă a mijloacelor de transport auto şi a resurselor pentru mijloacele de transport, eliberarea foilor de parcurs cu evidențierea restricțiilor asupra valabilităților taxelor şi avizelor necesare, realizarea calculului foilor de parcurs pe tipuri de carburanți, pe baza coeficienților definiţi, a caracteristicilor mijloacelor de transport, a tipurilor de localizări şi a condiţiilor de drum, crearea unei "arhive" informatizate cu documentele mijloacelor de transport.

"Există o interoperabilitate perfectă între componenta de Management al Transporturilor şi celelalte componente incluse în sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011, cum ar fi Managementul Mijloacelor Fixe sau Managementul Mentenanţei. Clienţii SIVECO Romania care au obţinut reducerea costurilor prin informatizarea operaţiunilor de transport provin din domenii variate de activitate, precum sectorul de salubritate, domeniul alimentaţiei publice, furnizarea de produse petroliere sau din sectorul energetic", a declarat Ghenadie Gandrabura, Project Manager în cadrul SIVECO Romania.