Cum poate crește eficiența deciziilor manageriale | SIVECO Romania

Cum poate crește eficiența deciziilor manageriale

Luni, Martie 30, 2015

Soluția SIVECO Business Intelligence ajută întreprinderile mici și mijlocii în activităţile de planificare, urmărire, control şi prognoză a activităților

Un manager bine informat poate să ia cele mai potrivite decizii și astfel să crească competitivitatea firmei lui. Cu soluția SIVECO Business Intelligence - Sistem Informatic de Management (SIM), de la SIVECO Romania, sunt monitorizate și corelate activitățile companiilor, prelucrarea datelor făcându-se în timp real.

Soluția sprijină procesul decizional în activităţile de planificare, urmărire, control şi prognoză. Suportul informaţional facilitează adoptarea strategiilor de control al costurilor şi identificarea surselor de creştere a profitului.

Reprezentările analizelor solicitate - cum sunt: grupele de indicatori specifici analizelor - suport decizional, rapoarte dinamice, analize sintetice sau detaliate, analize pe date istorice, curente și predictive, analize de tip “Ce ar fi dacă...” - sunt prezentate sub formă grafică și tabelară, fiind uşor de gestionat şi personalizat. Datele suport pentru indicatori se regăsesc în sistemele informatice ale companiei, reprezentate prin surse eterogene care vor fi integrate prin modelare la nivelul Server-ului BI (Business Intelligence). Soluția permite înlocuirea în viitor a unei surse de date cu alta care oferă suport pentru indicatori. Înlocuirea se realizează la nivelul modelului de business, fără impact asupra utilizatorilor finali sau a rapoartelor definite în sistemul de analiză.

”În timp, companiile mici și mijlocii acumulează date care devin greu de transformat într-o informaţie utilă. SIVECO Business intelligence acţionează ca un integrator pentru toate datele existente. Un manager trebuie să poată evalua nu doar performanţele globale ale companiei, ci şi pe acelea defalcate pe regiuni, intervale de timp, clienţi, servicii, produse, în una sau mai multe valute. De aceea, analizele mediului economic sunt multidimensionale și sunt eliminate astfel limitările impuse de instrumentele clasice bidimensionale de raportare”, declară Lăcrămioara Bârseti, Director departament SIVECO Applications.

Cu SIVECO Business Intelligence puteți vizualiza în orice moment zonele cu probleme din cadrul activităţii companiei şi puteți descoperi cauzele. Utilizatorul poate decide ce date să selecteze, după ce criterii să le analizeze şi în ce formă să le afişeze pe ecran, precum şi ce utilizatori să aibă acces la aceste analize.

SIVECO Romania a implementat soluția SIVECO Business intelligence la companii de producție, petrol și gaze, companii de utilități, transporturi, sănătate, agricultură, administrație vamală, administrație publică, dar și la IMM-uri.