Cum pot crește angajații performanța companiei

Cum pot crește angajații performanța companiei

Joi, Ianuarie 29, 2015

Platforma AeL de instruire, în sistem Software as a Service (SaaS), instruiește angajații rapid, eficient și ieftin

Perfecționarea angajaților este o preocupare permanentă a companiilor. În fapt, profesionalismul și specializarea angajaților se răsfrânge chiar asupra performanței unei organizații.

În ultimii ani, tendințele educaționale pun accentul pe utilizarea unor soluții care să asigure o instruire rapidă și eficientă, la costuri mai mici. Platforma AeL de instruire online oferă exact acest lucru: instruirea angajaților într-un timp scurt, fără să fie scoși din producție, cu reducerea semnificativă a costurilor față de instruirea tradițională. Mai mult, platforma AeL poate fi utilizată în sistem Software as a Service (SaaS), în Cloud, astfel ajutând la diminuarea costurilor generale și transformarea costurilor de capital în costuri operaționale.

„Companiile pot opta pentru folosirea platformei AeL în sistem SaaS. Astfel, nu mai sunt necesare echipamente hardware dedicate și nu se mai achiziționează licențe, ci se plătește doar utilizarea efectivă a sistemului. Platforma se integrează nativ cu sistemele de bază folosite în majoritatea organizațiilor, cum ar fi managementul utilizatorilor sau email”, spune Florin Anton, Director Departament eLearning în cadrul SIVECO Romania.

Bazat pe cele mai noi principii educaționale și tehnologii, AeL este un veritabil „instructor” digital, ce asigură perfecționarea, evaluarea și gestionarea instruirii angajaților, într-un mediu securizat. Pentru angajați, platforma AeL înseamnă a învăța mai mult, într-un timp mai scurt. Pentru companie, AeL înseamnă reducerea costurilor, dat fiind că angajații pot învăța oricând, de oriunde, accesarea cursurilor făcându-se foarte simplu, online.

Instruirea de tip eLearning conduce la câștigarea unor avantaje competitive în piață, asigurând o imagine globală a nivelului de instruire a întregii echipe și a traseului profesional a fiecărui angajat.