Cum se face performanţă în IT? | SIVECO Romania

Cum se face performanţă în IT?

Joi, Noiembrie 3, 2011

Profitul şi cifra de afaceri din 2010 clasează SIVECO Romania în topul firmelor de software

Bucureşti, 20 octombrie 2011 - De trei ori pe locul întâi! SIVECO Romania câştigă aceste noi recunoaşteri ale performanţei sale, măsurate de rezultatele financiare din 2010. Chiar dacă 2010 a fost un an economic marcat de turbulente economice, SIVECO Romania, cea mai mare casă românească de software a continuat extinderea internaţională şi dezvoltarea proiectelor mari realizate în ţară în domeniul educaţiei, sănătăţii, agriculturii, pentru sistemul vamal, biroul de credit şi pentru sute de organizaţii private.

În cel mai recent top realizat de Listă Firme, care a avut la bază datele de bilanţ aferente anului 2010, SIVECO Romania se află pe locul 1 în Top Profit România 2011, în Top Afaceri Întreprinderi Mari 2011 şi în Top Afaceri Întreprinderi Mari din Bucureşti, precum şi pe locul 2 în Top Afaceri din Romania.

Pe baza cifrei de afaceri din 2010, în valoare de 53.8 milioane de euro, SIVECO Romania a fost clasată pe locul 1 în Top 5 Afaceri Întreprinderi Mari pe domeniul 6201, şi tot pe locul 1 în Top 5 Afaceri Întreprinderi Mari din Bucuresti, pe domeniul 62, "Activităţi de servicii în tehnologia informaţiei", devansând de fiecare dată alte 4 companii importante de pe piaţa românească de software şi servicii IT.

SIVECO Romania s-a clasat pe locul 1 din punctul de vedere al profitabilitatii intre companiile cu domeniul de activitate 6201, "Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat către client)".

In fapt prin rezultattele obtinute in 2010, SIVECO Romania confirma bunele evolutii din anii precedenti, in care s-a clasat totdeauna pe primele locuri în topurile realizate de www.listafirme.ro