Cum se pot colecta şi calcula impozitele corect, rapid şi sigur? | SIVECO Romania

Cum se pot colecta şi calcula impozitele corect, rapid şi sigur?

Miercuri, Martie 4, 2009

SIVECO Romania propune administraţiei publice locale o nouă solutie de eficientizare a activităţii: produsul iTAXCollect, soluţie software integrată ce asigură gestiunea superioară a procesului de colectare a impozitelor şi taxelor.

În cadrul unui set de soluţii complementare dezvoltat de SIVECO Romania astfel încât să răspundă într-o manieră optimă nevoilor specifice de funcţionare ale sectorului public, iTAXCollect reprezintă un instrument informatic complex care serveşte atât interesele autorităţilor cât şi interesele individuale de informare ale cetăţenilor.

iTAXCollect automatizează complet procesul de calcul şi actualizare a datelor privind impozitele şi taxele datorate de către cetăţeni. Întregul proces este simplificat şi fluidizat, în condiţiile centralizării datelor şi asigurării unui înalt nivel de securitate a acestora. Sistemul urmăreşte acurateţea şi unicitatea datelor, realizând totodată actualizarea parametrilor de calcul în funcţie de schimbările intervenite.

Aplicaţia iTAXCollect conţine două componente distincte, interconectate: iTAXCollect Management System - produs de back-office destinat utilizării în cadrul direcţiilor de impozite şi taxe locale din administraţia publică locală şi Internet TAXCollect - componentă software destinată atât informării cetăţenilor prin internet sau infochioşc, cât şi efectuării de plăţi electronice.

Aplicaţia iTaxCollect se alătură altor soluţii de la SIVECO Romania necesare administraţiei publice: SIVECO Business Analyzer, SIVADOC (Document Management), Registrul Agricol, Infochioşc, SIVECO Portal.

Compania noastră cunoaşte şi respectă cerinţele specifice instituţiilor publice şi se preocupă de dezvoltarea de aplicaţii customizate pentru acest sector de activitate. Sistemele informatice dezvoltate de SIVECO Romania oferă administraţiei publice suportul optim în procesele decizionale, îmbunătăţeşte calitatea serviciilor personalului şi contribuie, în mod consistent, la comunicarea transparentă cu cetăţenii”, declară Lora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO Romania.