Diplomă de excelenţă pentru SIVECO România | SIVECO Romania

Diplomă de excelenţă pentru SIVECO România

Vineri, Martie 9, 2007

Bucureşti, 08 Martie 2007 – Recent, a avut loc cea de a doua ediţie a decernării premiilor Mr. Ron. În cadrul festivităţii, SIVECO România a fost premiată cu Diploma de Excelenţă pentru rezultatele foarte bune de afaceri pe care le-a obţinut în anul 2006, fiind considerată o companie lider a industriei IT româneşti.

Pentru SIVECO Romania, 2006 a însemnat un pas important în consolidarea recunoaşterii expertizei companiei în plan internaţional, a calităţii sale de exportator de know-how în domeniul eBusiness, eHealth, eLearning.

„În 2006, SIVECO a continuat să ofere clienţilor săi cele mai bune soluţii software, perfect adaptate cerinţelor specifice ale fiecărui client. Totodată, am acordat o atenţie deosebită a procesului de extindere pe pieţele externe. Din acest motiv, anul 2007 va fi pentru SIVECO România anul proiectelor europene”, afirmă doamna Irina SOCOL, directorul general al companiei SIVECO Romania.

„Felicităm revista Săptămâna Financiară pentru cei doi ani de activitate şi pentru ediţia cu numărul 100 pe care o sărbătoreşte. Distincţia care ne-a acordată ne bucură pentru că este o recunoaştere a efortului depus de echipa SIVECO în anul 2006 pentru furnizarea de soft care contează pentru mediul de afaceri românesc şi care susţine evoluţia lui către standardul european”.

Evoluţia foarte bună pe care compania SIVECO România a înregistrat-o în 2006 reprezintă o premisă foarte favorabilă pentru dezvoltări viitoare pe piaţa unică europeană. Compania va continua să dezvolte şi să ofere soluţii software de cea mai nouă generaţie, care îndeplinesc cerinţele Uniunii Europene şi susţin competitivitatea organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe această piaţă.