SIVECO Romania este Campion Naţional în cadrul competiţiei European Business Awards 2013/2014 | SIVECO Romania

SIVECO Romania este Campion Naţional în cadrul competiţiei European Business Awards 2013/2014

Joi, August 1, 2013
Compania intră astfel în finala prestigioasei competiţii, concurând alături de cele mai performante şi mai dinamice organizaţii din Europa

SIVECO va reprezenta România în calitate de Campion Naţional în finala prestigioasei competiţii European Business Awards 2013/2014 (http://www.businessawardseurope.com) şi va concura pentru mult râvnitul "Ruban d’Honneur".

European Business Awards

Cele trei criterii esențiale pe care se bazează European Business Awards sunt succesul, inovaţia şi etica în afaceri pe care firmele selectate au reuşit să le demonstreze într-un an de business. Juriul, extrem de exigent, nu a făcut altceva decât să recunoască aceste merite companiei SIVECO Romania.

"Suntem foarte mândri că vom putea reprezenta România la nivel european şi anul acesta, fiind astfel recunoscuţi un campion în afaceri. Această performanţă probează nu numai valoarea intrinsecă a proiectelor noastre, ci şi sustenabilitatea strategiei noastre pe termen lung. Participăm la European Business Awards din 2008 şi în fiecare an am obținut rezultate constant pozitive în această competiție a celor mai dinamice companii din Europa", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

European Business Awards urmăreşte creşterea prestigiului şi demonstrarea progresului companiilor care excelează în soluţii inovatoare, o abordare responsabilă a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului.

"În ultimii 7 ani am primit aplicaţii realizate la standarde foarte ridicate, din partea multor companii preocupate şi pasionate de business-ul pe care îl desfăşoară. Dintre acestea, foarte puţine reuşesc să fie selectate în fiecare an în procesul de reprezentare a ţării lor în etapele finale ale competiţiei la nivel european, concurând alături de cele mai performante companii. A fi selectat drept Campion Naţional este o distincţie excepţională şi felicităm toate companiile care au reuşit această performanţă, prin promovarea excelenţei în afaceri, a exemplelor de bună practică şi inovaţiei", a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare în peste 26 de ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

În 2013, SIVECO Romania a primit cel de-al treilea său titlu Ruban d’Honneur în cadrul competiţiei European Business Awards – ediţia 2012, fiind apreciată drept una dintre cele mai de succes companii din comunitatea de afaceri europeană. Anul acesta este al şaselea an consecutiv în care compania a fost selectată în finala prestigioasei competiții, o performanță care demonstrează valoarea echipei SIVECO şi competitivitatea proiectelor companiei la nivel european.

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competiţie independentă organizată anual în UK, ce îşi propune să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia în cadrul comunităţii economice europene, în acord cu obiectivele Uniunii Europene şi ale grupurilor majore de business din statele membre. Competiţia este sponsorizată de grupul bancar HSBC, RSM International, Infosys şi organizată în asociere cu UK Trade & Investment (UKTI).

Competiţia atrage anual sute de organizaţii din toate sectoarele economice, indiferent de dimensiunea lor. European Business Awards promovează exemplele aspiraţionale din cadrul comunităţii de afaceri europene, recunoaşte şi promovează succesul indivizilor sau al organizaţiilor, oferă studii de caz şi modele de business din partea unor companii excepţionale.