Echipa SIVECO a aniversat primii 20 de ani activitate | SIVECO Romania

Echipa SIVECO a aniversat primii 20 de ani activitate

Joi, Iunie 14, 2012

Peste 1.500 de invitaţi au celebrat succesul celei mai mari companii româneşti de software.

Clienţi din 17 ţări de pe 3 continente, parteneri şi colaboratori din toată lumea, artişti celebri, discursuri emoţionante, momente artistice unice, acordări de premii, o vreme perfectă – acestea au fost coordonatele evenimentului aniversar “SIVECO 20 de ani mari” desfăşurat la Centrul de Conferinţe Snagov.
 
De-a lungul celor 20 de ani, ne-am concentrat cu consecvenţă pe iniţierea şi derularea unor proiecte a căror anvergură şi complexitate i-a intimidat pe mulţi. Ne-am asumat să facem lucruri grele fără să ne uităm prea des în urmă.  Astăzi, având experienţa celor 20 de ani, putem spune că demersul nostru este sinonim cu progresul. SIVECO Romania a devenit nu numai cea mai mare casă românească de software, ci şi un brand internaţional respectat, un lider în domeniul IT”, a declarat în discursul său Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.

Clienţii şi partenerii companiei au apreciat la superlativ colaborarea pe care au avut-o de-a lungul anilor cu echipa SIVECO.
 
Irina Socol a primit premii de excelenţă din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Universităţii Politehnice din Bucureşti, Comunităţii Academice a Universităţii Titu Maiorescu, Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării.
 
În discursurile lor, invitaţii au recunoscut la unison valoarea brandului SIVECO a cărei notorietate depăşeşte azi graniţele ţării şi a continentului nostru, precum şi contribuţia companiei «numărul 1 în IT-ul românesc» la construirea societăţii digitale.
 
Această aniversare este o mare bucurie pentru colectivitatea IT din România. Vrem ca SIVECO să prospere în continuare pentru binele nostru, al tuturor”, a spus Doina Banciu, directorul Institutului de Cercetări în Informatică.
 
Iată că se poate! Iată că România este recunoscută acum şi prin brandul SIVECO”, a spus Mihai Ionescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România.
 
Doresc să remarc contribuţia SIVECO la formarea oamenilor din industria IT. În acest moment aniversar urez celor care lucrează la SIVECO, celor care au avut iniţiativa formării firmei, multă sănătate, putere de muncă şi succes. La mulţi ani!”, a transmis echipei SIVECO Ion Iliescu, fost preşedinte al României
Vorbind despre expansiunea internaţională a firmei SIVECO, Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnice din Bucuresti, a declarat: “Ne bucurăm că există o prezenţă românească care a devenit internaţională şi care s-a impus în spaţii care altădată erau interzise industriei româneşti”.
 
Sorin Mândruţescu, directorul general al Oracle România, a apreciat activitatea echipei SIVECO care “ a adus în industrie elemente de tip soft: dedicaţie, imaginaţie şi dacă este un lucru pe care l-am invidiat întotdeauna este acel tip de relaţie specială pe care SIVECO îl are cu clienţii -“Murim, dar proiectul trebuie să iasă!” – şi întotdeauna a ieşit. Acesta este un lucru pe care mi l-am dorit ca şi cultură organizaţională atât în compania mea, dar şi ca un standard al întregii industriei IT. SIVECO este cel mai important partener Oracle”.
 
SIVECO este un partener de încredere şi pentru HP. Radu Enache, directorul general al Hewlett Packard România, a declarat: “Toate marile noastre proiecte se leagă de colaborarea cu SIVECO. Nu este vorba de 1.300 de oameni competenţi, dinamici, serioşi, de soft inovativ, nici de un management extraordinar pe care Irina Socol îl asigură, ci de o companie recunoscută internaţional pe care fiecare dintre noi ar trebui să o sprijine să se dezvolte. Cea mai mare firmă românească de software este SIVECO.”
 
În viziunea lui Varujan Pambuccian, deputat în Parlamentul României, “cel mai important lucru legat de SIVECO este că a reuşit să rămână o firmă antreprenorială şi nu o corporaţie”.
 
Invitaţii SIVECO au avut privilegiul participării la un spectacol artistic inedit. Invitatul special al galei a fost celebrul tenor italian Alessandro Safina, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi artişti din lume, apreciat pentru sensibilitatea pe care o transpune în cântecele sale şi pentru cariera extraordinară în lumea muzicii.
 
Invitaţii s-au bucurat, de asemenea, de prezenţa actorului Pavel Bartoş, a sopranei Iana, a artiştilor din Bucharest Metropolitan Orchestra, a lui Răzvan Mazilu, care alături de trupa sa au prezentat fragmente explozive din spectacolul Urban Kiss, şi de trupa Voltaj.
 
Pentru următorii 20 de ani, compania are planuri la fel de mari: “Vom construi proiecte mari, împreună cu partenerii noştri, alături de care ne simţim capabili să atingem cele mai ambiţioase ţinte. Vom deschide noi posibilităţi de afirmare pentru experţii români, la noi acasă şi în ţări care ştiu încă foarte puţine lucruri despre România. Vedem cu ochii minţii, deja, sărbătoarea de peste 20 de ani. Vom fi, cu siguranţă, la fel de entuziaşti, făcând planuri la care azi nu visăm încă”, a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.