Echipa SIVECO Romania a sărbătorit alături de prieteni succesele din 2008 | SIVECO Romania

Echipa SIVECO Romania a sărbătorit alături de prieteni succesele din 2008

Joi, Decembrie 18, 2008

Sărbătoarea de sfârşit de an a companiei SIVECO Romania, desfăşurată la Ateneul Român, a avut toate ingredientele unui eveniment de calitate: o locatie de exceptie, muzică bună, invitaţi de suflet.

“Am avut un an bun cu proiecte complexe în zona sănătăţii, educaţiei, agriculturii, pe care le-am dezvoltat atât în ţară, cât şi în zone din Europa Centrală şi de Sud-Est, Orientul Apropiat şi Mijlociu, CIS şi nordul Africii. Vom continua şi în 2009 să dezvoltăm proiecte importante pentru companii, dar şi pentru oameni, implicându-ne în proiecte din zona de responsabilitate socială, dovedind astfel misiunea de companie - cetăţean, interesată nu numai de dezvoltarea economică, ci şi în cea socială şi culturală a comunităţii din care facem parte”, a spus Irina Socol, Preşedinte şi Director general al SIVECO Romania, multumind partenerilor, beneficiarilor şi echipei care numără astăzi peste 850 de specialişti.

Tradiţionalul moment de colinde care a marcat deschiderea serii a fost susţinut de un grup de copii de la şcoala din Jilavele, judeţul Ialomiţa, care au încântat audienţa prin entuziasmul, naturaleţea şi autenticitatea programului susţinut. Şcoala din Jilavele beneficiază de suportul organizaţiei non-guvernamentale World Vision, un partener traditional al SIVECO Romania în proiecte educaţionale cu componenta de responsabilitate socială. De altfel, cu această ocazie, numeroşi membri ai echipei SIVECO Romania au decis să adere la programul World Vision ”Şi eu vreau în clasa a noua”, destinat susţinerii directe, personalizate a copiilor proveniţi din familii defavorizate din mediul rural, care vor putea astfel să-şi continue studiile liceale.

Ca în fiecare an, din 2003 încoace, în preajma Sărbătorii de Crăciun SIVECO Romania a acordat “Premiul de simpatie” pentru un cuplu de personalităţi din lumea teatrului.

În acest an, distincţia a fost oferită familiei formată din Marina Constantinescu, critic de teatru, şi Mircea Rusu, actor.

“La început, puţini au crezut că este posibilă o relaţie între un critic şi un actor. Au trecut 11 ani şi suntem uniţi de aceeaşi pasiune, iar băiatul nostru, Luca, ne învaţă în fiecare zi să ne bucurăm de lucrurile simple din jurul nostru, de oamenii de valoare care ne înconjoară”, a spus Marina Constantinescu.

In semn de preţuire faţă de cuplul câştigător din acest an, premianţii din anii precedenţi, personalităţi remarcabile ale scenei româneşti - Carmen Stănescu şi Damian Crâşmaru, Ilinca Tomoroveanu şi Traian Stănescu, Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, Aura Corbeanu, Ion Caramitru - au onorat cu distinsa lor prezenţa echipa SIVECO Romania.

“Această întâlnire a teatrului cu lumea softului dovedeşte că unde este performanţă nu există bariere. Ne uneste pasiunea pentru performanţă, dedicaţia pentru autodepăşire, perseverenţa în a lumina viaţa oamenilor ”, a spus actorul Vlad Rădescu, amfitrionul serii.

Bucuria unui moment artistic de excepţie oferit de maestrul Nicolae Licăreţ, soprana Irina Iordăchescu şi saxofonistul Adrian Petrescu, formaţia camerală Romanian Brass, dirijată de Adrian Petrescu a fost completată de fragmente din spectacolul “Un tango Mas”, avându-i ca protagonişti pe dansatorii Răzvan Mazilu şi Monica Petrică.

“A fost, într-adevăr, o seară de excepţie, pentru un an cu multe realizări, dar şi cu foarte multă muncă pentru echipa SIVECO Romania: proiecte interne şi internaţionale, de mare complexitate şi impact social, achiziţii, lansări de produse, extinderi. Privim cu optimism spre 2009 pentru că avem proiecte ambiţioase pe care dorim să le dezvoltăm împreună cu echipa noastră. Avem 850 de specialişti care au un interes comun: crearea de produse informatice care să contribuie în mod direct şi vizibil la dezvoltarea companiilor. Numai cu oameni motivaţi şi pasionaţi de ceea ce fac te poţi gândi la succes”, a spus Irina Socol, Preşedinte şi Director general al SIVECO Romania.