eduCreativ – Pentru marile performanţe ale celor mici | SIVECO Romania

eduCreativ – Pentru marile performanţe ale celor mici

Vineri, Iunie 1, 2007

Bucureşti, 1 iunie 2007 - eduCreativ continuă suita de produse educaţionale de excepţie realizate de către SIVECO România şi AltFactor. Lecţiile elaborate de cei doi parteneri pentru şcolile şi liceele din România au câştigat titlul de cel mai bun conţinut educaţional din lume în 2005, la Gala World Summit for Information Society. Această experienţă de succes este transpusă acum în seria eduCreativ.

Seria este deschisă de „Poveştile Naturii - Minunăţiile lumii vii” şi „Poveştile Naturii - Secretele plantelor” – lecţii de Cunoaşterea Mediului pentru clasa I, împreună cu „Operaţiunea Mate: Cum a salvat Alex Matematica” – lecţii de Matematică pentru elevii de clasa a IIa.

eduCreativ transformă fiecare lecţie într-o poveste captivantă şi plină de învăţăminte, iar locul lucrării de control este luat de încercările prin care eroii eduCreativ cântăresc cunoştinţele celor mici. Cu ajutorul aplicaţiilor interactive, al experimentelor, cu fiecare nouă aventură, micuţii învaţă jucându-se, în loc să se „joace de-a învăţatul”.

Marele premiu îl reprezintă tocmai rezultatele şcolare mai bune obţinute împreună cu eduCreativ. Proiectată în acord cu programa şcolară, în colaborare  cu specialişti de prestigiu, suita eduCreativ îşi propune să pregătească marile performanţe ale celor mici.