Nu aveti inca un sistem ERP? Este timpul sa profitati de beneficiile SIVECO Applications!

Nu aveți încă un sistem ERP? Este timpul să profitați de beneficiile SIVECO Applications!

Vineri, Iulie 31, 2015

Adoptarea soluțiilor informatice potrivite, la momentul potrivit, asigură un avantaj față de concurență

Nu vă lăsați întrecut de competiție! Soluția este la îndemâna dumneavoastră și se numește ERP – Enterprise Resource Planning.

Alegerea unui sistem informatic integrat de tip ERP este un proces strategic cu impact decisiv pentru orice organizație. O strategie corectă de business dublată de automatizarea proceselor va duce negreşit la un control mai bun asupra tuturor deciziilor, la eficientizarea activităţii şi la îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii.

Din 1994 și până acum, peste 200 de firme de producție, comerț, utilități, petrol și gaze, construcții, operatori portuari,transporturi, din domeniul financiar-bancar au ales să folosească sistemul ERP de la SIVECO România - SIVECO Applications 2020 Project:Cloud - și au beneficiat de eficientizarea activității lor.

”Din experiența clienților noștri actuali, rezultatul adoptării sistemului informatic integrat SIVECO Applications 2020 este cel așteptat: creșterea calității serviciilor oferite, clienți mai mulțumiți, vânzări mai bune, costuri atent controlate, previzionarea atentă a cash-flow-ului, simplificarea procedurilor uzuale, o comunicare în grup mult mai eficientă, o vizibilitate superioară în raport cu firme similare”, declară Lăcrămioara Bârseti, director departament SIVECO Applications.

Utilizatorii beneficiază de integrarea tuturor activităților de business și de un managementul eficient al acestora, modelarea proceselor de business şi a fluxurilor de documente specifice, creşterea eficienţei în fundamentarea deciziilor prin acces optimizat la datele de interes, în orice moment şi din orice locaţie geografică. Managerii pot obține indicatori de performanță și de analiză, cu elaborarea prognozelor și a scenariilor „what-if”, pentru realizarea unei viziuni unitare la nivelul întregii organizații.

Toate datele și informațiile sunt înregistrate, prelucrate și analizate corect și rapid, datele istorice sunt accesibile în orice moment iar timpii de operare sunt reduși, ceea ce duce la “eliberarea” utilizatorilor de sarcini secundare și concentrarea pe realizarea taskurilor specifice.

Echipa de implementare din SIVECO acordă o atenție deosebită nu numai modului de implementare și de pregătire a utilizatorilor, dar și serviciilor de suport tehnic post-implementare - ori de câte ori intervin modificări legislative, când este nevoie de upgrade-uri, în cazul în care se modifică numărul de useri, pentru corectarea anomaliilor survenite în funcţionarea sistemului informatic etc.

Valoarea soluției ERP furnizate de SIVECO este certificată și de studiile anuale care se fac pe piața furnizorilor de soluții IT. Astfel, conform International Data Corp (furnizor global de consultanţă şi cercetare în domeniul IT), SIVECO se afla în 2014 în topul furnizorilor de soluţii pentru managementul afacerilor cu o cotă de piaţă de 25,5%, pe primul loc pe segmentul soluţiilor dedicate întreprinderilor - Enterprise Resource Management, cu 29.8% cotă de piaţă, și pe primul loc pe piaţa de soluţii Business Analytics cu 19% cotă de piaţă.