European IT and Software Excellence Awards 2017 şi-a desemnat finaliştii | SIVECO Romania

European IT and Software Excellence Awards 2017 şi-a desemnat finaliştii

Vineri, Martie 3, 2017

SIVECO România este singura participantă la competiţie care a primit 5 nominalizări

Revista IT Europa a dat recent publicităţii lista finaliştilor European IT & Software Excellence Awards 2017 (www.iteawards.com), una dintre principalele competiţii europene destinate furnizorilor independenţi de software (ISV), integratorilor de sisteme şi soluţii, partenerilor şi distribuitorilor acestora. 

Proiectele SIVECO România înscrise în ediţia 2017 a European IT & Software Excellence Awards au obţinut 5 nominalizări, la categoriile Public Sector and Utilities Solution of the Year, Storage/Information Management, Solution of the Year, Vertical Solution of the Year, Government/Utilities Solution of the Year şi Vertical Market Solution of the Year.

SIVECO România este singura participantă la competiţie care a primit 5 nominalizări.

La cea de-a noua ediţie a cunoscutei competiții European IT & Software Excellence Awards, juriul, compus din experţi cu mare experienţă în industria IT, a evaluat peste 500 de aplicaţii.

În finală au intrat 61 de furnizori de soluţii IT, 39 de furnizori independenţi de software şi 51 de distribuitori din 28 de ţări europene.

Preşedintele juriului şi redactorul şef al revistei IT Europa, John Garratt, spune: “Anul acesta am constatat o creştere şi mai substanţială a calităţii aplicaţiilor pe care le-am evaluat. Faptul că IT-ul poate produce o transformare atât de profundă a business-ului, pe o scară atât de largă, într-un număr atât de mare de ţări şi companii, de toate dimensiunile, se datorează muncii asiduue pe care această industrie o depune, pentru a produce schimbare. Într-un fel, transformarea generată de IT a rămas necunoscută marelui public. De aceea noi ne propunem ca în următorii ani să promovăm, inclusiv prin aceste premii, un mesaj esenţial despre ce poate face IT-ul, despre uriaşul său rol de vector al progresului.”

Aplicaţiile SIVECO, intrate în finala celor mai bune proiecte europene, sunt:

  • SIMISC - „Sistem Informatic pentru Managementul Integrat al Serviciilor pentru Cetăţeni” implementat la Ministerul Afacerilor Externe din România, nominalizat la 2 categorii, respectiv Storage/Information management şi Vertical Solution of the Year
  • Istoria Recentă a României, proiect dezvoltat pentru Ministerul Educaţiei Naţionale, nominalizat la categoria Public Sector and Utilities Solution of the Year
  • Kazakhstan - Ţara marii stepe, proiect implementat la Minsterul Afacerilor Externe din Kazahstan, nominalizat la categoria Government/Utilities Solution of the Year
  • SIVECO Applications 2020- Sistem Informatic Integrat implementat pentru GAZ EST SA, nominalizat la categoria Vertical Market Solution of the Year.

Premiile European IT and Software Excellence recompensează acele soluţii IT şi pe furnizorii care demonstrează că rezolvă problemele clienţilor, contribuind la dezvoltarea lor economică printr-o mai bună înţelegere a datelor, prin creşterea eficienţei şi profitabilităţii lor.

“Suntem extraordinar de onoraţi de aceste nominalizări. Ele sunt nu doar o recunoaştere obiectivă a calităţii muncii noastre, ci şi a valorii proiectelor pe care le facem pentru beneficiarii noştri. Faptul că le dăm clienţilor noştri ocazia de a fi premiaţi pentru soluţiile pe care le utilizează cu succes este prilej de mare satisfacţie. Experţii care compun juriul au posibilitatea să compare aplicaţii din toate ţările europene referitoare la proiecte dezvoltate în aceeaşi perioadă de timp. Pentru noi, aceasta este o confirmare în plus că eforturile pe care le facem de doi ani încoace pentru construirea SIVECO 2.0, o companie pe model european, cu centre de competență unice, cu specialişti competitivi la nivel internaţional, au început să dea rezultate”, declară Florin Ilia, Preşedinte & Director General al SIVECO România.

Lista completă a finaliştilor European IT and Software Excellence Awards 2017 este postată pe http://www.iteawards.com/content/2017-finalists

Câştigătorii competiţiei vor fi desemnaţi pe 30 martie 2017, la Londra.