Expertiza SIVECO Romania în cercetare şi educaţie este recunoscută de NATO | SIVECO Romania

Expertiza SIVECO Romania în cercetare şi educaţie este recunoscută de NATO

Luni, Aprilie 26, 2010

Oficiali ai NATO Group Training au apreciat primele realizări ale companiei în domeniul tehnologiilor educaţionale multisenzoriale

Bucureşti, 26 aprilie 2010 - Conferinţa ştiintifică internaţională "eLearning şi Software pentru educaţie" (eLSE), organizată de Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" , la care au participat delegaţi ai NATO şi experţi în educaţie din 18 ţări, s-a finalizat cu o recunoaştere importantă. SIVECO Romania a primit "Certificate of Appreciation" din partea NATO Training Group pentru susţinerea programelor educaţionale de dezvoltare.

Delegaţia de experţi NATO pe probleme Advanced Distributed Learning (ADL) a efectuat o vizită la sediul SIVECO Romania, ocazie cu care li s-au prezentat primele realizări din domeniul tehnologiilor educaţionale multisenzoriale care fac obiectul unui amplu proiect derulat de SIVECO Romania în cooperare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Universitatea Naţională de Apărare "Carol I".

"Experienţa noastră naţională şi internaţională în zona de cercetare şi educaţie este una extrem de consistentă şi, în consecinţă, şi foarte apreciată. Capacitatea de cooperare între SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", tipurile de conţinut educaţional pe care îl furnizăm liceelor şi domeniului militar au atras atenţia experţilor NATO, care ne-au comunicat explicit aprecierile lor. Această recunoaştere este cu atât mai preţioasă cu cât exigenţa cu care grupul NATO îşi selectează potenţialii parteneri este cunoscută şi recunoscută", a declarat Radu Jugureanu, director AeL eContent în cadrul SIVECO Romania.

Delegaţia NATO a fost condusă de preşedintele grupului, Joseph Camacho, alături de Dr.Robert Wisher, unul dintre iniţiatorii ADL.

SIVECO Romania este partener al ADL Initiative, o iniţiativă din cadrul Departamentului Apărării Statelor Unite care defineşte standardele şi specificaţiile pentru instruirea asistată de calculator, şi al ADL Romania. Statutul de partener al ADL înseamnă recunoaşterea performanţelor companiei SIVECO Romania în domeniul educaţional.