Avem tineri manageri de succes în România? | SIVECO Romania

Avem tineri manageri de succes în România?

Joi, Mai 23, 2013
Alexandru Coşbuc, Director General al reprezentanţei SIVECO din Emiratele Arabe Unite, conduce cu succes dezvoltarea afacerilor companiei în Orientul Mijlociu

Pentru performanţă şi profesionalism, Alexandru Coşbuc, Vicepreşedinte SIVECO pentru Vânzări Internaţionale şi Director General al reprezentanţei SIVECO din Emiratele Arabe Unite, a fost premiat la Gala 100 Tineri Manageri de Top.

Business Magazin a acordat, miercuri seară la Hotel Marriott, 10 premii celor mai performanţi tineri manageri din România, aceştia regăsindu-se şi în cea de-a opta ediţie a catalogului "100 tineri manageri de top", lansat cu acest prilej.

La numai 32 ani dar cu o vechime de peste 10 ani în SIVECO, Alexandru Coşbuc dezvoltă afacerile companiei din zona Golfului Persic. Pentru performanţe manageriale de excepţie, el a primit premiul special al juriului, format din ziarişti ai revistei Business Magazin.

"Mulţumesc pentru acest premiu, în mod egal, Business Magazin şi echipei SIVECO unde lucrez încă din studenţie şi unde am avut şansa extraordinară de a participa şi ulterior de a conduce proiecte informatice majore, naţionale şi internaţionale. Echipele mari fac proiecte mari. Echipa noastră este o echipă mare, din toate punctele de vedere. Numeric, suntem peste 1.000 de oameni. Din punct de vedere valoric, măsura e dată de proiectele noastre de informatizare în 26 de ţări.  Sunt mândru că SIVECO este principalul furnizor de conţinut educaţional pentru Emiratele Arabe Unite. Am început să lucrăm în Emiratele Arabe Unite în 2007, odată cu dezvoltarea portalului naţional al Ministerului Educaţiei. Apoi am câştigat licitaţia pentru dezvoltarea Bibliotecii de Conţinut Educaţional Interactiv, care astăzi are peste 7.000 de obiecte de învăţare, fiind cea mai extinsă şi atractivă colecţie de animaţii, filme, simulări, exerciţii şi experimente în limba arabă. Vom continua să ne extindem în zonă, să oferim elevilor şi profesorilor instrumente educaţionale moderne", a declarat Alexandru Coşbuc.

Conţinutul educaţional implementat de SIVECO în şcolile emirateze a fost adaptat modelului de cultură şi educaţie din Emiratele Arabe Unite. În procesul de creare şi personalizare a conţinutului educaţional, SIVECO Romania a beneficiat de sprijinul şi implicarea profesorilor locali şi a departamentului IT din cadrul Ministerului Educaţiei.

Gala Premiilor Business Magazin pune în scenă, de opt ani, viziunea celor care reprezintă "valul nou", a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Prin această iniţiativă, Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.