SIVECO Romania și Irina Socol, ambasadorii ITC ai anului 2013, la Gala Premiilor Comunicaţii Mobile | SIVECO Romania

SIVECO Romania și Irina Socol, ambasadorii IT&C ai anului 2013, la Gala Premiilor Comunicaţii Mobile

Luni, Decembrie 16, 2013
Acest premiu confirmă statutul de lider național și regional al integratorului de software

La cea de a X-a Gală a Premiilor Comunicații Mobile, compania SIVECO Romania și Irina Socol, Președinte Director General, au fost desemnați "Cei mai buni ambasadori IT&C în 2013". Distincția se adaugă celor peste 20 de premii naționale și internaționale obținute în acest an de SIVECO.

"Vă mulțumim pentru onoarea de a fi numiți ambasadori ai unuia dintre cele mai competitive domenii ale industriei românești. Acest premiu confirmă statutul nostru de lider regional pe piaţa de IT&C şi succesul proiectelor pe care le SIVECO le implementează de peste două decenii, în 27 de țări, pe 4 continente", a declarat Doina Binig, Vicepreședinte pentru Strategie al companiei.

Peste 5.000 de cititori online ai Comunic.ro au votat nominalizările la această categorie, dar alegerea finală a fost făcută pe baza atrei jurizări: votul popular online, votul consultanţilor revistei Comunicaţii Mobile format din somităţi ale industriei digitale, precum şi votul jurnaliştilor revistei Comunicaţii Mobile.

"România are şansa unei afirmări regionale în industria IT&C. Numai industria digitală, agricultura şi industria auto pot susţine în economia actuală prezenţa regională a României", afirmă Ion Vaciu, CEO Comunicații Mobile.

Recent, soluțiile dezvoltate și implementate de SIVECO au primit și alte confirmări ale excelenței. Vedeta anului a fost proiectul „Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii”, implementat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă, în parteneriat cu SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”. În palmaresul său bogat intră medalia de aur în cadrul competiției International Project Management Association (IPMA) , medalia de argint la categoria "Most innovative new learning hardware or software product”, la Gala E-Learning Awards de la Londra şi Marele premiu la categoria Inovare la Gala Premiilor Camerei de Comerţ, Iindustrie şi Agricultură Franceză din România (CCIFER).