Premiați pentru excelență în Campania „Susține economia României"

Premiați pentru excelență în Campania „Susține economia României"

Marţi, Decembrie 3, 2013

La finalul primei etape a Campaniei The Money Channel "Susține Economia României", SIVECO Romania a primit Premiul pentru Excelență pentru Dezvoltarea de Software Educațional

La finalul primei etape a Campaniei The Money Channel "Susține Economia României", SIVECO Romania a primit Premiul pentru Excelență pentru Dezvoltarea de Software Educațional, în cadrul unei ceremonii de recunoaștere a eforturilor de redresare economică, transmisă live de postul TV.

Premiul de excelență apreciază modul în care SIVECO Romania s-a implicat în dezvoltarea economiei bazate pe cunoaştere şi a societăţii informaţionale, în promovarea proiectelor educaționale şi cercetării în domeniul IT&C.

"România este o țară care a finanțat utilizarea calculatorului în procesul didactic începând cu 2001 printr-un program național foarte important și foarte mare, Sistemul Educațional Informatizat. Am câștigat în toamna aceasta trei premii majore cu două proiecte făcute de români, în România, cu finanțare europeană . Există școli în care aceste proiecte sunt deja în curs de aplicare, școli care au participat la un concurs în urma căruia câștigătorii s-au ales cu un laborator demn de secolul viitor. Dar orice școală are acces la aceste proiecte și nu are nevoie de tehnologie sofisticată. Ceea ce vreau să spun este că, deși lucrurile nu s-au petrecut cu viteza cu care ne-am fi dorit, dar iată că suntem astăzi, în 2013, la aceeași masă cu celelalte țări dezvoltate și câștigăm marile competiții", a declarat Radu Jugureanu, director eContent SIVECO Romania, în cadrul emisiunii Market Report, difuzată de The Money Channel.