IMM-urile romanesti, mai competitive pe plan european prin informatizare | SIVECO Romania

IMM-urile romanesti, mai competitive pe plan european prin informatizare

Marţi, Iunie 10, 2008

Bucuresti, 10 Iunie 2008 – Pe piata romaneasca de solutii EAS (Enterprise Application Software), devine din ce in ce mai vizibil un interes in crestere din partea dezvoltatorilor de sisteme informatice in directia solutiilor particularizate pentru intreprinderile de tip IMM (Intreprinderi Mici si Mijlocii).  

”Pentru a face fata exigentelor post-aderare, firmele mici si medii autohtone resimt nevoia de solutii software stabile si performante, care sa le sustina cresterea afacerilor pe termen lung si sa le ofere un avantaj competitiv real. In consecinta, SIVECO Romania a conceput un pachet complex de aplicatii software, care sprijina IMM-urile in procesul de modernizare”, a declarat Aurora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO Romania.

Acoperind principalele functionalitati din activitatea curenta a intreprinderii, solutiile informatice dezvoltate de SIVECO Romania pot fi implementate atat sub forma pachetului integrat - SIVECO Applications, cat si ca module independente.  Printre cele mai solicitate solutii in sfera IMM-urilor se evidentiaza: Managementul Productiei, Managementul Financiar-Contabil, Managementul Stocurilor, Managementul Mijloacelor Fixe ºi al Obiectelor de Inventar, Managementul Resurselor Umane si al Salarizarii, Managementul Bugetelor, Managementul Transporturilor sau Managementul Documentelor etc.

“Compania noastra doreste, inainte de toate, sa ofere IMM-urilor instrumente informatice performante, fiabile si accesibile sub aspectul raportului performanta - pret. Expertii SIVECO Romania propun, asadar, solutii pentru principalele probleme cu care se confrunta micii intreprinzatori: disfunctionalitati in urmarirea proceselor operationale, lipsa unui bun management al informatiilor, comunicarea deficitara intre diferitele compartimente etc. Implementarea SIVECO Applications - modelul informatic dezvoltat de SIVECO Romania – garanteaza un management performant al resurselor, mergand pana la optimizarea intregii activitati a intreprinzatorilor mici si mijlocii”, adauga Aurora Crusti.