Informare | SIVECO Romania

Informare

Joi, Iulie 27, 2017

Am luat la cunoştinţă decizia Consiliului Concurenței privind sancţionarea companiei noastre.

Apreciem că atât decizia, cât şi sancţiunea aplicată sunt nefondate și că, totodată, nu sunt susţinute de materialul probator de la dosar.

Considerăm că acuzaţiile la adresa SIVECO se bazează pe o aplicare greșită a dispozițiilor legale și pe o interpretare eronată a corpului probator administrat de Consiliul Concurenţei. Acesta nu dovedeşte încălcarea de către compania noastră a vreunei prevederi legale în materie de concurenţă.

Dorim să reiterăm faptul că nu a existat nicio înţelegere neconcurenţială între societatea noastră şi celelalte firme investigate.

Pe durata derulării investigației, societatea a pus la dispoziţia reprezentanţilor Consiliului Concurenţei toate informaţiile solicitate, precum şi date şi documente din care rezultă netemeinicia acuzaţiilor reţinute în decizie.

Convingerea companiei SIVECO este că a fost tratată discriminatoriu pe tot parcursul anchetei efectuate de Consiliul Concurenţei, în raport cu alte companii investigate în speţă.

Aşteptăm motivarea deciziei Consiliului Concurenţei, urmând să exercităm căile legale de atac împotriva acesteia. 

Suntem încrezători în faptul că justitiţia va face dreptate.

SIVECO România oferă soluţii şi servicii apreciate de 1700 de clienţi de pe 4 continente, fiind principalul producător român de software industrial şi singura firmă de profil din ţara noastră care furnizează servicii informatice direct către organisme ale Comisiei Europene.