Informatizarea proceselor reduce costurile firmelor de producţie | SIVECO Romania

Informatizarea proceselor reduce costurile firmelor de producţie

Luni, Aprilie 13, 2009

Bucureşti, 13 Aprilie 2009 - Ca răspuns la nevoia de eficientizare a companiilor, SIVECO Romania a lansat, recent, cea mai nouă versiune a sistemului său ERP (Enterprise Resource Planning), SIVECO Applications 2011. Beneficiind de capacităţi şi beneficii extinse, noua suită de aplicaţii dinamizează activitatea agenţilor economici din principalele industrii.

Afectată de recesiunea economică globală şi de micşorarea cererii externe, producţia  românească dă semne de slăbiciune. Pe fondul congestiei economice actuale, producătorii români au nevoie mai mult ca oricând de un control strict al costurilor şi de eliminarea pierderilor. SIVECO Applications 2011 sprijină firmele româneşti în depăşirea dificultăţilor accentuate de situaţia economică actuală.

Noua versiune a pachetului informatic asigură firmelor de producţie mai multă precizie şi acurateţe în rezolvarea activităţilor de bază. Fiind un instrument software complex, SIVECO Applications 2011 este capabil să revigoreze întregul flux de producţie, de la pregătire, programare, lansare, până la controlul şi evaluarea proceselor industriale.

„Pentru a deveni mai competitivi, producătorii români au nevoie de urmărirea şi administrarea complexă a proceselor de producţie, dar şi de integrarea lor cu celelalte activităţi, de aprovizionare, contabilitate sau vânzare. Este ceea ce realizează, într-un mod economic şi unitar, sistemul  informatic SIVECO Applications 2011.  Prin facilităţile sale, sistemul nostru de management al  afacerilor creşte randamentul operaţional, reduce costurile de producţie şi accelerează adaptarea producătorilor la ritmul şi fluctuaţiile pieţei”, a declarat Cristina Chirvasie, Manufacturing Solution Sales Manager în cadrul SIVECO Romania.

Rulând SIVECO Applications 2011, companiile de producţie pot face previziuni corecte asupra necesarului de materii prime şi materiale şi îşi pot automatiza, modela şi optimiza procesele interne. Beneficiind de suport informatic, producătorii îşi pot majora cu 15% volumul de producţie, îşi pot eficientiza bugetele prin reducerea controlată a stocurilor şi pot reduce cu până la 40% timpul alocat aprovizionării specifice activităţii de producţie.

"Prin lansarea SIVECO Applications 2011, oferim clienţilor noştri un instrument fiabil,  adaptat cerinţelor critice ale companiilor. Cât priveşte aplicabilitatea sistemului integrat în domeniul producţiei, avem certitudinea că acesta va permite beneficiarilor  atingerea anticipată a obiectivelor de afaceri. Instrumentele pentru planificarea producţiei, organizarea întreprinderii, precum şi pârghiile de control şi raportare a rezultatelor oferite de SIVECO Applications 2011 vor asigura producătorilor rezultate economice superioare”, a adăugat Cristina Chirvasie.