Vreți să aveți angajați mai buni? SIVECO vă dă o soluție!

Vreți să aveți angajați mai buni? SIVECO vă dă o soluție!

Joi, Februarie 19, 2015

AeL oferă instrumente eficiente de instruire online a angajaților, la prețuri accesibile oricărei companii

În mod cert angajații bine instruiți determină succesul unei companii. Dar v-ați întrebat dacă putem crește profesionalismul și productivitatea angajaților noștri la costuri mai mici? Da, putem, iar soluția este una creată în România, pentru companiile din România.

Platforma de instuire online AeL, dezvoltată de SIVECO, asigură perfecționarea angajaților într-un timp scurt, la costuri reduse. Orice angajat, indiferent de nivelul său ierarhic, locație geografică sau program de lucru, poate accesa cursurile la care a fost înscris sau la care s-a înscris singur în cadrul platformei AeL. Accesarea se face simplu, online. Angajații pot învăța oricând, de oriunde, fără a fi nevoie să meargă la săli de training sau să fie școși din producție.

"Platforma AeL oferă suport pentru crearea, planificare și gestionarea cursurilor. În plus, AeL include un editor de cursuri, un editor de teste și unul pentru crearea sondajelor, ce permit crearea de cursuri specifice fiecărei companii. Astfel, puteți crea chiar dvs. cursurile de care aveți nevoie, plecând de la procedurile și procesele organizației, sau vă pot sprijini specialiștii noștri. În acest mod, vă puteți reduce semnficativ costurile de instruire și puteți scurta timpul de la apariția nevoii de instruire și până la realizarea efectivă a acesteia", spune Viorel Jigman, AeL Product Manager în cadrul SIVECO Romania.

Platforma de eLearning AeL permite monitorizarea rezultatelor - managementul instruirii, şi permite crearea facilă a materialelor de instruire: cursuri, teste, sondaje. Editorul de cursuri permite înglobarea unor resurse de tipul text, fotografii, video, audio, animatii Flash, clipuri YouTube, Vimeo, Ted, sau prezentări slide-show. De asemenea, editorul de cursuri permite integrarea de activități de fixare a cunoștințelor și teste de autoevaluare.

Platforma AeL se integrează nativ cu sistemele de bază folosite în majoritatea organizațiilor, cum ar fi managementul utilizatorilor sau email.

Managerii generali sau managerii de resurse umane pot vizualiza în AeL, în orice moment, situația de ansamblu a instruirii angajaților, precum și parcursul profesional al fiecărui angajat. Astfel, se poate analiza în mod obiectiv necesitatea de instruire la nivel de companie și se poate face mai ușor planificarea cursurilor viitoare.

Mai mult, companiile pot opta pentru folosirea platformei AeL în sistem SaaS, în Cloud, plătind astfel doar utilizarea efectivă a sistemului. Utilizarea în Cloud duce la diminuarea semnificativă a costurilor alocate instruirii angajaților și la transformarea costurilor de capital în costuri operaționale.